De nieuwste private labels van Hansen Dranken

Private labels Hansen Dranken

Hansen Dranken kijkt altijd naar mogelijkheden om het assortiment uit te breiden met kwalitatief goede artikelen waarvan wij denken dat ze een verrijking zijn voor ons assortiment. Daarom hebben wij besloten om 8 nieuwe soorten gedistilleerde dranken te laten produceren die wij onder onze naam op de markt gaan brengen. Samen met professionals hebben we zorgvuldig de ingrediënten uitgekozen totdat het eindresultaat precies zo was zoals we die voor ogen hadden. Met trots kunnen we u dan ook de volgende nieuwe artikelen aanbieden:

Chapka Original Vodka, 100% Pure Grain

Chapka Original Vodka is gedistilleerd uit 100% graan. Het heeft een zeer zuivere geur en smaak. Het kan zo gedronken worden, al dan niet met ijs, of gemixt met bv tomatensap, citroensap, sinaasappelsap, goldstrike, cranberrysap en koffielikeur.

Dupuis Vieux, Grande Réserve

Dupuis Vieux, Grande Réserve, is een 100% gedistilleerde drank waaraan verschillende extracten zijn toegevoegd. Vieux is lekker zo, na de maaltijd, of heerlijk als mixdrank met cola.

Glendower Blended Scotch Whisky

Scotch Whisky is een sterke drank die is gedistilleerd uit gegist graanbeslag, gerijpt op houten vaten voor minimaal 3 jaar en een minimaal alcoholpercentage van 40% moet hebben.  Glendower Scotch Whisky is samengesteld uit verschillende blended malt- en graanwhisky's. Op deze manier verkrijgt men een heel complexe smaak. Glendower Scotch Whisky heeft een zachte smaak, die door de lagering op eikenhout een krachtige, fruitige whisky geeft.

Montlee Original Spirit, Special Blend

Montlee Original Blend is gemaakt van diverse spirits met o.a. malt die zorgen voor een unieke samenstelling. Is uitstekend om te mixen.

Santa Marita Premium Rum

Santa Marita is een uit suikerrietmelasse gedistilleerde Premium Rum. Santa Marita Rum heeft een zuivere geur en smaak en laat zich graag mixen, maar kan ook zo gedronken worden.

Davidson London Dry Gin

Davidson London Dry Gin is gedistilleerd met o.a.  jeneverbessen, sinaasappelschil en koriander, waardoor het zijn specifieke smaak krijgt.  Zoals de naam "London" aangeeft, bevat het geen toegevoegde smaak- en/of geurstoffen, maar is het 100% natuurlijk. Davidson London Dry Gin is een uitstekende basis voor een goede gin-tonic!

Noyet Jonge Graanjenever

Deze jonge gestookte 100% graanjenever heeft een aangenaam zacht en uitgesproken karakter. De gebruikte moutwijn bestaat uit rogge, gemoute gerst, tarwe en gedistilleerde jeneverbessen.

Noyet Lichte Borrel

Dankzij een gekend recept smaakt deze authentieke borrel zacht met een aangename afdronk.