Hansen Evenementen, voor een complete ervaring

Paviljoen inrichting

Naast het leveren van dranken, kwam steeds vaker de vraag of wij ook tapinstallaties, buffetten en aanverwante artikelen konden leveren. Om aan deze vraag gehoor te geven, werd Hansen Evenementen opgericht.

Hansen Evenementen is gespecialiseerd in de complete verzorging van feesten en evenementen, voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Zij leveren alle ingrediënten die nodig zijn om van uw feest een succes te maken. Van tapinstallatie tot meubilair, van catering tot tent en van servieswerk tot aankleding. Hansen Evenementen regelt uw feest of event tot in de puntjes.

Partner van het WMC, het OLS en van u

Al jarenlang zijn wij de trotse partner van grote evenementen zoals het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS), het Moulin Blues Festival in Ospel, het Internationaal Jumping Concours Zangersheide en het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Hansen Evenementen verzorgt niet alleen deze grote evenementen, zij leveren net zo graag een bijdrage aan de kleinschaligere evenementen en feesten. Heeft u bijvoorbeeld als horecaondernemer extra meubilair nodig voor een festiviteit op uw terras of wilt u als particulier een tapinstallatie huren voor een verjaardag? Alles voor de invulling van uw buurtfeest, bruiloft of communiefeest haalt u gewoon bij Hansen Evenementen.

Ga naar de website van Hansen Evenementen