Wervingsdag 2018

Het gaat goed met de Nederlandse economie. Er komen veel arbeidsplaatsen bij. Wervingsdag Hansen Dranken
Werkzoekenden hebben vandaag de dag keus te over. Dat is natuurlijk ontzettend mooi, maar voor ons en ook voor andere bedrijven heeft de economische groei ook een keerzijde. Het is in bepaalde sectoren moeilijk om goed geschoold personeel te werven. Zo is het voor ons moeilijk om nieuwe chauffeurs en logistiek medewerkers aan te trekken. Meerdere bedrijven in de regio kampen met hetzelfde probleem en daarom zijn we samen met vier andere bedrijven in gesprek gegaan hoe we dit probleem het hoofd kunnen bieden.

Wervingsdag chauffeurs / logistiek medewerkers 2018

Hansen Dranken gaat samen met Jan Dohmen Tanktransport (Herkenbosch), P. Janssen Transport (Vlodrop), Autohulpdienst Broekmans (Roermond) en Opleidingen Groep (Panheel) een wervingsdag organiseren. Hier laten we zien wat het werk van chauffeur en logistiek medewerker inhoudt bij deze bedrijven. Zo willen we inzicht geven in en mensen enthousiasmeren voor het mooie vak van vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker bij onze bedrijven. Tijdens de wervingsdag gaan we ook verder in op de leer-werk-plaatsen die we aan gaan bieden om mensen op te leiden tot chauffeur / logistiek medewerker. Het is een opleiding met baangarantie.

Locatie: Hansen Dranken, Veestraat 6 te Linne

Ben jij vrachtwagenchauffeur / logistiek medewerker of zou je over één van deze functies meer willen weten, kom dan op zondag 11 maart van 11.00u – 16.00u naar Hansen Dranken in Linne. Op de Veestraat 6 in Linne ben je welkom bij één van de 5 werkgevers voor tekst en uitleg en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Word jij onze nieuwe held onderweg?