Wil je een tussendoortje? Dankzij Amerikaanse hop is deze duchtige deerne daar geknipt voor. Eigenlijk is dit biertje ��n grote blonde highlight. Dus kap er lekker eentje achterover.
Jopen 4 Granenbok is een heerlijke robijnrode herfstspecialiteit. Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is als extra graan rogge toegevoegd. Het resultaat is een vol gebrand bier met geroosterde en fruitige tonen.
Een donker en stevig bokbier van Brouwerij 't IJ. Het bier bevat aroma's van een beetje koffie en mooi donker fruit en is minder zoet dan andere bokbieren. De afdronk is prettig droog. Het alcoholpercentage van dit bier bedraagt 6,5%.
Sintermerte Herfstbok is een bier van het type tarwebok. Gebrouwen met een stevig deel tarwemout. Dit geeft het bier een zachtere smaak. Daarnaast zit er nog genoeg geroosterde en gecarameliseerde mout in het beslag voor de typische bokbiersmaak. De hop vari�teiten Tradition en Perle zorgen voor een passende bitterheid.
Sintermerte Herfstbok is een bier van het type tarwebok. Gebrouwen met een stevig deel tarwemout. Dit geeft het bier een zachtere smaak. Daarnaast zit er nog genoeg geroosterde en gecarameliseerde mout in het beslag voor de typische bokbiersmaak. De hop vari�teiten Tradition en Perle zorgen voor een passende bitterheid.
Jopen 4 Granenbok is een heerlijke robijnrode herfstspecialiteit. Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is als extra graan rogge toegevoegd. Het resultaat is een vol gebrand bier met geroosterde en fruitige tonen.
Natuurlijk heeft deze IPA een stoer, bitter randje en veel tonen van citrusfruit. Daarbij heeft Elvis Juice de prikkelende ondertoon van bittere grapefruit- en sinaasappelschil. Het geeft een tsunami van grassige, sinaasappel en grapefruit aroma�s en is doordrenkt van citrussmaak.
De Maltezer wordt gebrouwen in d� stadsbrouwerij van Maastricht. Op deze historische plek aan de Maas wordt al vanaf 1857 bier gebrouwen. Destijds was men gewend om het bekende Ridder Pilsener te drinken, maar de gebroeders van Aubel durfde het aan en brouwden vanaf 1954 het eerste speciaalbier van Maastricht: De Maltezer. Volgens velen het mooiste speciaalbier van Nederland!
Graag ontvangen we uw akkoord voor het gebruik van cookies.
Wij vragen uw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Andere cookies plaatsen we om het gebruik van onze website te analyseren of om u op de hoogte te kunnen houden van onze diensten. Door op “Ik ga akkoord” te klikken bevestigt u dat u het plaatsen van cookies accepteert. Meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid is hier beschikbaar.