• Nederlands
  • English
  • Deutsch

12

False Bay Whole Bunch Rosé Fles 75 cl 12%

SKU: 507008

Een elegante, licht frisse en licht kruidige ros� die je niet het idee geeft van een Zuid Afrikaanse ros�. De wijn wordt gemaakt van Mouvedre en Cinsault. Deze druivenrassen zorgen voor het elegante doch krachtige karakter van de wijn.

List price:
Price:

Mundo Yuntero Blanco BIO Fles 75 cl 12%

SKU: 507001

Lekker veel peer en tropisch fruit, achtervolgd door een limoentje. Typisch Verdejo, met een grassig groen ondertoontje van Sauvignon Blanc. Een fijne droge wijn met een aantrekkelijk bouquet en heerlijk fris van smaak.

List price:
Price:

Embeleso Rosado Bobal Fles 75 cl 12%

SKU: 481002

Een volle, droge, felroze ros� boordevol fruit en een kruidige, krachtige afdronk.

List price:
Price:

Gandia El Pescaito Rosado SC Fles 75 cl 12%

SKU: 481001

Gandia El Pescaito Rosado is een rosado met rood fruit en aroma�s van aardbeien alsmede florale tonen. De smaak is zacht met fijn bessenfruit en een goede frisse afdronk.

List price:
Price:

Il Rifugio Pinot Grigio Siciliane Fles 75 cl 12%

SKU: 468002

Licht roze van kleur met koperkleurige gloed. Knisperend, fris bouquet met impressies van bessen waarna de zachte, fruitige smaak aansluit met een mooi gebalanceerde afronding.

List price:
Price:

Flower Pot Siciliane Wit Fles 75 cl 12%

SKU: 467001

Een verfrissende, droge organsiche wijn met een expressieve fruitigheid en een zacht kruidig aroma. Aanbevolen bij: pizza, pasta, saldes, vis en wit vlees.

List price:
Price:

Palombe Blanc Sec Fles 75 cl 11,5%

SKU: 443001

Aangename witte wijn van de Colombard-druif, afkomstig uit het Franse zuidwesten, met een fruitig geurend bouquet dat aan peertjes doet denken en een frisse, opwekkende smaak. Ook heerlijk als aperitief.

List price:
Price:

Pages