• Nederlands
  • English
  • Deutsch

12,5

D‚zaley-Marsens Grand Cru De la Tour Fles 75 cl 12,5%

SKU: 507305

Een pittige, vlezige en krachtige wijn met een lange afdronk en een prachtig tot uiting komende rokerige smaak! In de neus komen aroma's van honing, amandelen en toast tot uiting. Eenmaal gerijpt komt het volledige scala van zijn complexe tertiaire aroma'&s tot uiting.

List price:
Price:

Edouard Leiber Pinot Noir M‚daille Fles 75 cl 12,5%

SKU: 507206

Uiterlijk: helder, bleek robijnrood. Neus: intensieve aroma's van rode kersen met een beetje kruidigheid. Smaak: droog en licht gehemelte met verrukkelijke fruitige karakters; lichte tannines. Deze droge Pinot Noir is delicaat fruitig en kan gekoeld worde&n geserveerd, zoals we dat traditioneel in de Elzas doen. Hij past goed bij buffetten op het platteland, picknicks, barbecues en salades. In de Elzas wordt hij vaak geserveerd bij de tarte flamb‚e (de Elzasser pizza met crŠme, kaas en spek).

List price:
Price:

Ozze Overst Limburgse Wijn wit 2021 Fles 75 cl 11,5%

SKU: 400010

De kleur is helder bleekgeel, in de neus tonen van appel, peer, wit fruit en bloemen; daarnaast is de mineraliteit duidelijk aanwezig. De smaak begint fris met mooie zuren; daarna fruitig met een volle smaak en lange afdronk.

List price:
Price:

Bacardi Toasted Coconut Colada Doos 12x20 cl 12,5%

SKU: 337054

Een bartender-kwaliteit cocktail in een handomdraai? Zo simpel is het: Het flesje koelen, schenken, genieten. De Toasted Coconut Colada is een perfect evenwichtige cocktail met een aroma van geroosterde kokosnoot en tropisch fruit met een nazinderende ger&oosterde smaak en een toets van dulce de leche. Heerlijk smakelijk met een warme rumafdronk.

List price:
Price:

Bacardi Roasted Pineapple Rum Punch Doos 12x20 cl 12,5%

SKU: 337053

Een bartender-kwaliteit cocktail in een handomdraai? Zo simpel is het: Het flesje koelen, schenken, genieten. De Roasted Pineapple Rum Punch is een heerlijke punch met overheersende toetsen van rijpe ananas die overvloeien in een rijk en intens rokerig m&ondgevoel. Het vanillearoma komt van de gerijpte rum die onder de Cara‹bische zon heeft gerijpt in eiken vaten. Zacht en mooi rond van smaak.

List price:
Price:

Bacardi Caribbean Espresso Rumtini Doos 12x20 cl 12,5%

SKU: 337052

Een bartender-kwaliteit cocktail in een handomdraai? Zo simpel is het: Het flesje koelen, schenken, genieten. De Bacardi-variant op de klassieke espresso-martini, het perfecte evenwicht tussen bitter en zoet. Aroma's van kolanoot en vanille met de frishe&id van een ijskoffie, donkere chocolade en een zweem van BacardiÉs gerijpte rum. Heerlijk zacht en vlot drinkbaar.

List price:
Price:

St. Auriol Ros‚ Reserve Doos 12x25 cl 12,5%

SKU: 519009

Perfect als aperitief, kan het worden geserveerd met voorgerechten: salades, vleeswaren en gegrild vlees met kruiden en gegrilde groenten.

List price:
Price:

St. Auriol Blanc Reserve Doos 12x25 cl 12,5%

SKU: 519008

Deze wijn is perfect met gerookte vleeswaren, geroosterd en gegrild vlees, geroosterde groenten en milde kazen. Het kan ook worden genoten door zelf, of een paar vrienden met een stuk chocolade.

List price:
Price:

St. Auriol Rouge Reserve Doos 12x25 cl 12,5%

SKU: 519007

Intens fruitig met een mooie dieppaarse kleur. Kruidig aroma aangevuld met fruit van zwarte bessen en kersen. In de afdronk ontdekken we naast het zwarte fruit nuances van laurier en specerijen, waardoor de wijn eindigt met een plezierig bittertje.

List price:
Price:

Sontino Chardonnay Bio Doos 12x25 cl 12,5%

SKU: 519002

Witte wijn van druiven die worden geteeld volgens biologische teelt. (DE-ECO-003). Een lichte en makkelijk drinkende, fruitige witte wijn.

List price:
Price:

Pages