• Nederlands
  • English
  • Deutsch

13

Chateau du Tertre Margaux 2018 Fles 75 cl 13%

SKU: 427004

De zandige kleigrind geeft Tertre van nature delicate en frisse wijnen, gekenmerkt door aromatische schittering en strelende tannines.
In 2018 hebben de ideale rijpingsomstandigheden, vergezeld van een vinificatie op lage temperatuur en gecontroleerde e&xtracties, geholpen om dit ensemble te sublimeren. Het resultaat is een precieze, gebeitelde, complexe en delicate wijn, die zeer representatief is voor de typiciteit van deze wijn, met een combinatie van dichtheid en zijdezachtheid.

List price:
Price:

Chateau Carbonnieux Pessac-Leognan Blanc 2020 Fles 75 cl 13%

SKU: 424002

Een bleekgele kleur, zeer zuiver met licht groene tinten. De neus is jeugdig, onthult frisheid en de hele persoonlijkheid van de witte Sauvignon in zijn hartige aroma's van intens citrusfruit. De aanzet, levendig en gebeiteld, wordt gevolgd door een fijn &volume in de mond, afkomstig van de reeds aanwezige rondheid van de Semillon. De frisheid en intensiteit van een vroegrijp wijnjaar zijn verrassend in deze 2020 witte wijn. De houttoets wordt verzacht, waardoor de aroma's van sappig wit fruit (peer, perzi&k...) de boventoon voeren.

List price:
Price:

Edouard Leiber Pinot Gris M‚daille Fles 75 cl 13%

SKU: 423013

Uiterlijk: helder, licht goud. Neus: fruitige aroma's zoals abrikozen, een vleugje honing en bijenwas. Smaak: halfdroge stijl; evenwichtig tussen kruidigheid en een lichte toets van fruitigheid; frisse afdronk. Deze Pinot Gris is heerlijk als aperitief en& past meestal bij wit vlees zoals varkensvlees en gelakt vlees (zoals de pekingeend). In de Elzas wordt hij traditioneel gedronken bij Baeckeoffe (een heerlijke stoofpot van vlees, aardappelen en wortelen).

List price:
Price:

Louis Max Macon Milly-Lamart. '20 Fles 75 cl 13%

SKU: 418006

Mooie bleekgouden kleur met groene hints. Zeer fruitig in de neus, mooie aroma's van witte perzik en citrusvruchten. In de mond is het een levendige en frisse wijn, zeer makkelijk te drinken. Perfect als aperitief, met gegrilde vis of gevogelte in roomsau&s.

List price:
Price:

Louis Max Pommard Rood '19 Fles 75 cl 13%

SKU: 417009

Diep, robijnrode kleur. Complexe aroma's van kleine vruchten (bramen, aalbessen, bosbessen, pruimen) gecombineerd met de geur van chocolade, peper en leer wanneer gerijpt. Rijk in de mond, krachtig maar toch delicate structuur en elegante tannines.

List price:
Price:

Louis Max Gevrey Chambertin '19 Fles 75 cl 13%

SKU: 417008

Diep robijnrode kleur. In de neus aroma's van klein fruit en bloemen. Wanneer de wijn wat meer gerijpt is, zullen meer complexe aroma's van leer, wild en truffel naar boven komen. Een volle en krachtige wijn, met een goede structuur en tannines.

List price:
Price:

Louis Max Fleurie '20 Fles 75 cl 13%

SKU: 417007

Diep robijnrood van kleur, met prachtige paarse reflecties. Zeer fruitig in de neus met aroma's van kleine rode en zwarte vruchten zoals aardbei, braambes en bosbes met een vleugje kruiden. Goed uitgebalanceerd en fris, het is een makkelijk te drinken wij&n, met zachte tannines en een lange afdronk.

List price:
Price:

El Castilla Viura Chardonnay Wit Fles 75 cl 13%

SKU: 480012

Aroma's van geel rijp fruit zoals nectarines, perziken, rijpe ananas. Een rijp en breed boeket! De smaak is rijk en rond met een lichte houtlagering en rijpe tropische vruchten. Past uitstekend bij vis of paela van zeevruchten.

List price:
Price:

Passimento Bianco Romeo & Juliet Fles 75 cl 13%

SKU: 461005

Bijzondere witte wijn uit Veneto met een intense smaak en rijpe fruitaroma's. De afdronk is fris.

List price:
Price:

Pages