• Nederlands
  • English
  • Deutsch

13

Campo Di Marzo Primitivo Fles 75 cl 13%

SKU: 49396

Een wijn met een dieprode kleur met in de geur uitbundige aroma's van vers rood fruit. Pittig, sappige smaak met een levendige stijl.

List price:
Price:

Sancerre a.c. Roger Neveu Fles 75 cl 13%

SKU: 45151

Deze Sancerre is kristalhelder met groene reflexen. Aroma's van sauvignon (kruisbessen, bloemen, citrusfruit) stuiven het glas uit! Tintelend en zinderend van smaak. Sappig, super verfijnd en zuiver.

List price:
Price:

Wild Rock Sauvignon Blanc Fles 75 cl 13%

SKU: 52728

Deze witte wijn uit Nieuw-Zeeland is fruitig in de neus en fris van smaak. Men proeft onder andere hints van perzik, citrus en Granny Smith. De afdronk is mild droog. Het alcoholpercentage bedraagt 13%.

List price:
Price:

Urmeneta Carbern Sauv. 17 Fles 75 cl

SKU: 51757

De Urmeneta Carbern Sauvignon wordt gemaakt van druiven uit de Central Valley, een streek ten zuiden van Santiago. In de geur en in de smaak wordt de cassisaroma sterk herkend.

List price:
Price:

Coto Vintage Crianza Fles 75 cl 13%

SKU: 50040

Deze moderne Rioja is een soepele, middelzware en opwekkende wijn waarin tonen van rood fruit subtiel worden verrijkt met tonen van hout. De wijn wordt gelagerd op vaten van Amerikaans eikenhout. Het alcoholpercentage bedraagt 13%.

List price:
Price:

Dolianova Perlas Nuragus di Cagliari Fles 75 cl 13%

SKU: 49390

Deze wijn is gemaakt van een witte druif die al eeuwen groeit op Sardinië, de Nuragus druif. Het is een frisse en fruitige wijn die ruikt en smaakt naar pruimen en banaan.

List price:
Price:

Pages