• Nederlands
  • English
  • Deutsch

13,5

TR3 Pumi Rosso Fles 75 cl 13,5%

SKU: 456011

Diep robijnrood, met granaatreflecties; intens aroma van rijp rood fruit zoals kersen en pruimen, samen met aangename tonen van zwarte peper en cacao. Volle wijn, zacht en evenwichtig met een lange afdronk.

List price:
Price:

I Tratturi Primitivo Fles 75 cl 13,5%

SKU: 456010

Diep robijnrood met violet reflecties; intens fruitig bouquet met tonen van pruimen en kersen, hints van mediterrane kruiden, licht kruidig. Een volle wijn, zacht en evenwichtig, gemakkelijk te drinken.

List price:
Price:

I Tratturi Negroamaro Fles 75 cl 13,5%

SKU: 456009

Diep paarsrood met donkerviolette reflecties; intens en aanhoudend aroma, met zwarte bessen en wilde vruchtengeur, kruidig, met tijmtonen. Een volle wijn, zacht en evenwichtig, lang en aangenaam van smaak op het einde.

List price:
Price:

Sanctus Chardonnay Fles 75 cl 13,5%

SKU: 443003

Bleekgeel van kleur, een fraai bouquet met tonen van honing, bloemen, citrus en appels dat zich voortzet in de toegankelijke smaak. Als tafelpartner zeer veelzijdig; geslaagde combinaties zijn te maken met schaal- en schelpdieren, vis, kalfs - en varkensv&lees, gevogelte zoals kip en kalkoen, romige witschimmelkaas zoals Brie. Maar ook 'zomaar' als glas bij een hartig hapje is deze wijn een succes.

List price:
Price:

Palombe Rood Fles 75 cl 13,5%

SKU: 442002

Deze wijn heeft een robijnrode kleur en een uiterst aangenaam bouquet van bloemen en klein rood fruit. De c‚page Carignan zorgt voor aroma's van kersen en een ronde, soepele smaak.

List price:
Price:

El Aritza Tempranillo Fles 75 cl 13,5%

SKU: 479004

In het bouquet vinden we rijp rood fruit en tonen van eiken en vanille. De complexe smaak is zacht en elegant.

List price:
Price:

El Aritza Merlot Fles 75 cl 13,5%

SKU: 479003

Gemaakt van de Merlotdruif met 6 maanden rijping in eikenhouten vaten. Een elegante wijn, zacht en rond. In de mond rijp rood fruit en een aangename kruidige afdronk.

List price:
Price:

Cruz del Castillo Tinto Crianza Fles 75 cl 13,5%

SKU: 473003

Deze wijn is evenwichtig, rond en heeft aangename tonen van vanille. In de neus aroma's van rood fruit en in de smaak gevolgd door een zachte finale.

List price:
Price:

Domaine Ott Romassan Ros‚ '20 Fles 75 cl 13,5%

SKU: 432614

Vintage 2020 onthult een schitterende lichte perzikkleur en een prachtige aromatische intensiteit. De neus is fris en fruitig met tonen van perzik en grapefruit. De wijn ontwikkelt zich met aroma's van fruit en wit vruchtvlees die worden versterkt door en&kele fijne kruidige tonen. De smaak is complex en weelderig, ondersteund door aroma's van wilde perziken. Een vleugje zuur in de afdronk geeft deze verfijnde wijn een aangename persistentie.

List price:
Price:

Sutton Hill Shiraz Fles 75 cl 13,5%

SKU: 505001

Een elegante en kruidige Shiraz, met aroma's van roodfruit in combinatie met kruiden en vanille (houtsmaak). Mooi donkerrood van kleur. De afdronk is lang en warm.

List price:
Price:

Pages