• Nederlands
  • English
  • Deutsch

13,5

Sutton Hill Shiraz Fles 75 cl 13,5%

SKU: 505001

Een elegante en kruidige Shiraz, met aroma's van roodfruit in combinatie met kruiden en vanille (houtsmaak). Mooi donkerrood van kleur. De afdronk is lang en warm.

List price:
Price:

Falerio Circum Velenosi Fles 75 cl 13,5%

SKU: 465002

Helder stro-kleurig. Delicate smaak van meidoorn evenals nuances van citrus en wit fruit.

List price:
Price:

False Bay Slow Chenin Blanc Fles 75 cl 13,5%

SKU: 507007

Slow Chenin Blanc is niet gefermenteerd met snelwerkende of Áaroma-versterkende commercieel geselecteerde gist. De druiven doen er niet drie weken over om van wijngaard naar fles te komen. Het is op de wilde manier gemaakt, oud wijnstokfruit, gefermentee"&"rd met wilde gist die van nature op de druiven voorkomtµ niet in een pakje. Deze magische transformatie duurt minimaal zes maanden.

List price:
Price:

False Bay Old School Syrah Fles 75 cl 13,5%

SKU: 507006

Subtiele wijn met mooie balans, smaken van cassis en kruiden. Geconcentreerde smaak van fruit en kruiden zonder overdadig te worden.

List price:
Price:

Drostdy Hof WMC Cab. Sauvignon Fles 75 cl 13,5%

SKU: 502002

Drostdy Hof WMC Cab. Sauvignon is een moderne, toegankelijke wijn met een diepe donkerrode kleur met aromaÂs van cassis en paarse pruimen, tonen van tabak en lekkere, zachte kruidigheid. Mooie dagelijkse drinkwijn: soepel, volfruitig en krachtig met een l"&"ichte houtvanilletoets.

List price:
Price:

Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon Fles 75 cl 13,5%

SKU: 494001

Een smakelijke wijn, waarin aroma's van cacao en vanille worden vergroot door de rijke geuren van krenten en donker gerijpt fruit.

List price:
Price:

Vina Mancera Verdejo Fles 75 cl 13,5%

SKU: 480003

Bleek lichtgeel van kleur. Zeer levendige Verdejo, fris en met groene tonen als gras maar ook het zachte witte fruit als peer en perzik. Levendige smaak met frisse zuren. Een wijn waarvan je meer wil dan een glas.....

List price:
Price:

Torres Altos Ibericos Crianza +glas Fles 75 cl 13,5%

SKU: 473002

Op het oog ondoorzichtig kersenrood. Rijke fruitaroma's (kers, zwarte pruimenjam) met kruidige (groene peperkorrel) en rokerige tonen. Intens, warm, met stevige tannines, mooi gestructureerd door rijping op eikenhout en subtiele fruitzuurheid.

List price:
Price:

Le Grand Noir Ros‚ Pays d'Oc Fles 75 cl 13,5%

SKU: 432006

Licht roze met intense aroma's van framboos, aardbei met een hint van peper. Frisse en fruitige wijn. De Shiraz en Grenache druiven
worden geselecteerd uit laag renderende wijnstokken.

List price:
Price:

Pages