• Nederlands
  • English
  • Deutsch

16

A.C Moscato Ventus Sicil.

SKU: 587650
List price:
Price:

Dolin Rouge

SKU: 405680

Deze rode vermouth wordt gedistilleerd uit een mix van 17 verschillende kruiden. De smaak is licht en droog. U treft o.a. aroma's aan van citrusfruit, peer, amandelen en kaneel. Deze vermouth is ideaal als aperitief of in een cocktail.

List price:
Price:

Dolin Blanc

SKU: 405670

Deze witte Vermouth heeft een verrassende smaak. Hij bevat aroma's van vlierbessen en bloeiende brem, vermengt met perzik en amandelen. Dolin Blanc doet het goed in cocktails maar komt het best tot zijn recht wanneer hij on the rocks wordt gedronken.

List price:
Price:

Carpano Punt e Mes

SKU: 405130

"Carpano Punt e Mes is een donderbruine Italiaanse vermout met een bittere smaak. De naam betekend letterlijk ""punt en een half"" verwijst naar de smaak, die wordt gemerkt door kenners als een punt van zoetheid en een half punt van bitterheid."

List price:
Price:

Peach Likor BIB

SKU: 388320
List price:
Price:

Vögeln liqueur

SKU: 361920
List price:
Price:

Alize Gold Passion

SKU: 360930
List price:
Price:

Alize Wild Passion

SKU: 360870
List price:
Price:

Aelred Cr. de Cassis

SKU: 348250

Creme de Cassis van de zwarte bessen uit de Drme. Deze creme bevat een heerlijk aroma met een pure smaak van zwarte bes. Voor een aperitief of cocktail, dessert, patisserie of gerecht.

List price:
Price:

Aelred Cr. Châtaigne

SKU: 348220

Creme Chataigne d'Ardeche is een likeur van kastanjes uit de Ardeche. Een likeur met een heerlijke zachte warme smaak van kastanjes. Drink het puur als (koffie)likeur, in een dessert of in een mix voor een cocktail.

List price:
Price:

Pages