• Nederlands
  • English
  • Deutsch

16

Dolin Rouge Fles 75 cl 16%

SKU: 405680

Deze rode vermouth wordt gedistilleerd uit een mix van 17 verschillende kruiden. De smaak is licht en droog. U treft o.a. aroma's aan van citrusfruit, peer, amandelen en kaneel. Deze vermouth is ideaal als aperitief of in een cocktail.

List price:
Price:

Dolin Blanc Fles 75 cl 16%

SKU: 405670

Deze witte Vermouth heeft een verrassende smaak. Hij bevat aroma's van vlierbessen en bloeiende brem, vermengt met perzik en amandelen. Dolin Blanc doet het goed in cocktails maar komt het best tot zijn recht wanneer hij on the rocks wordt gedronken.

List price:
Price:

Carpano Punt e Mes Fles 75 cl 16%

SKU: 405130

"Carpano Punt e Mes is een donderbruine Italiaanse vermout met een bittere smaak. De naam betekend letterlijk ""punt en een half"" verwijst naar de smaak, die wordt gemerkt door kenners als een punt van zoetheid en een half punt van bitterheid."

List price:
Price:

Aelred Cr. de Cassis Fles 70 cl 16%

SKU: 348250

Creme de Cassis van de zwarte bessen uit de Drme. Deze creme bevat een heerlijk aroma met een pure smaak van zwarte bes. Voor een aperitief of cocktail, dessert, patisserie of gerecht.

List price:
Price:

Aelred Cr. Châtaigne Fles 70 cl 16%

SKU: 348220

Creme Chataigne d'Ardeche is een likeur van kastanjes uit de Ardeche. Een likeur met een heerlijke zachte warme smaak van kastanjes. Drink het puur als (koffie)likeur, in een dessert of in een mix voor een cocktail.

List price:
Price:

Monin Liqueur Peach Fles 70 cl 16%

SKU: 348130

Likeur van Monin. Perfect om te gebruiken in fruitige zomercocktails. Zoet en zacht van smaak met een fijne nasmaak. Het alcoholpercentage bedraagt 16%.

List price:
Price:

Pages