• Nederlands
  • English
  • Deutsch

18

Martini Ris. Sp. Ambrato Fles 75 cl 18%

SKU: 405720

Premium vermouth gerijpt op traditionele houten vaten en geinfuseerd met exotische kruiden. Licht bitter met een zoet honing tintje. Versterkt met bloemige aromas van vlierbloesem en een licht kruidnagel smaakje. Ook lekker als Martini + Tonic

List price:
Price:

Martini Ris. Spec. Rubino Fles 75 cl 18%

SKU: 405700

Martini Riserva Speciale Rubino heeft een robijn rode kleur en is gecreeerd op basis van zorgvuldig gekozen Italiaanse wijnen en kruiden. Op de neus verschijnen aroma's van zwarte peper, aardbeien, frambozen en rode bessen.

List price:
Price:

Noilly Prat Groen dry Fles 75 cl 18%

SKU: 405070

Noilly Prat is een aperitief met een krachtige smaak en een subtiel boeket, verkregen door de gebruikte kruiden en planten. Het mag zich dan ook terecht de ambassadeur van de Franse gastronomie mag noemen.

List price:
Price:

Martini Extra Dry Fles 75 cl 18%

SKU: 405050

Martini Extra Dry is helder, bleek goud van kleur. Smaak: Toetsen van frambozen- en citroendistillaat op een ondertoon van orris en met vleugjes hout, eindigend in een uitgebalanceerde, frisse aciditeit.

List price:
Price:

Berentzen Apfelkorn+Partystrik Fles 100 cl 18%

SKU: 389670

Apfelkorn wordt gemaakt van echte Golden Delicious en Gala appels en is daarom zoet en fris van smaak. De originele Berentzen Apfelkorn, gestookt volgens oude traditie, is friszoet van smaak en lekker om puur te drinken als ijskoude borrel.

List price:
Price:

Pages