• Nederlands
  • English
  • Deutsch

35

Rutte Old Simon Jubilee Fles 70 cl 35%

SKU: 703043

Jubileum uitgave Rutte Old Simon.

List price:
Price:

Nobels Jenever GV + Ginger Ale Fles 70 cl 35%

SKU: 354080

Deze geschenkverpakking bestaat uit een fles Nobels Jenever met daarbij twee flesjes East Imperial Thai Ginger Ale.

List price:
Price:

Tequila Olmeca Reposado Fles 70 cl 35%

SKU: 339017

Olmeca is een kwalitatieve mexicaanse Tequila. U kunt genieten van Olmeca, puur of gemengd in je favoriete cocktail met een extra vleugje mysterie.

List price:
Price:

Havana Club Cuban Spiced Fles 70 cl 35%

SKU: 338053

De dubbel gerijpte rum Havana Club Cuban Spiced is ge‹nspireerd op de tropische wereld van Cuba en vermengt deze met exotische smaken en kruiden. Deze heerlijke rum bevat zoete vanille en aromatische kruiden met hints van sappige rijpe guave, geroosterde &kokosnoot en verse ananas.

List price:
Price:

Riviere du Mat Arrange Banane Fles 70 cl 35%

SKU: 338052

Riviere Du Mat Arrange Banane Vanilleÿis een amber kleurige rum afkomstig uit Frankrijk. Hij is gemaakt van gemacereerde bananen en verschillende kruiden. Het aroma die in de neus naar bovenkomt, is afkomstig van banaan met hints van vanille. Je proeft ee&n rondeÿsmaak vanÿbanaanÿenÿvanille.

List price:
Price:

Riviere du Mat Arrange Spiced Fles 70 cl 35%

SKU: 338051

Zwarte rum van de distilleerderij RiviŠre du Mƒt in een fles van 70 cl, met een mengsel van kruiden en vanille. Het combineert perfect met een gemberbier of een cola.

List price:
Price:

Riviere du Mat Arrange Coco Fles 70 cl 35%

SKU: 338050

Riviere Du Mat Arrange Coco Torrefieÿis een amber kleurige rum afkomstig uit Frankrijk. Deze rum wordt gemaakt van gemacereerde kokosÿen geselecteerde kruiden. Het aroma die in de neus naar bovenkomt, is afkomstig vanÿkokosnoot. Je proeft een smaak van ko&kos gepaard metÿhazelnoot.

List price:
Price:

Riviere du Mat Arrange Vanille Fles 70 cl 35%

SKU: 338049

Riviere Du Mat Arrange Vanille Des Tropiquesÿis een amber kleurige rum afkomstig uit Frankrijk. Hij wordt gemaakt van vanillestokjes gepaard met diverse kruiden. Het aroma die in de neus naar bovenkomt, is afkomstig vanÿvanilleÿmet hints vanÿkaramel. Je p&roeft een zoete en kruidigeÿsmaak die een elegante textuur heeft.

List price:
Price:

Riviere du Mat Arrange Ananas Fles 70 cl 35%

SKU: 338048

Riviere Du Mat Arrange Ananas Carameliseÿis een amber kleurige rum afkomstig uit Martinique. Deze rum is gemaakt van gemacereerde ananas en geselecteerde kruiden. Het aroma dat in de neus naar bovenkomt, is afkomstig van verseÿananasÿgepaard met de zoethe&id van een dessert. Je proeft een smaak vanÿexotischeÿfruitsoorten.

List price:
Price:

Ketel 1 Jonge Jenever Fles 300 cl 35%

SKU: 334980

Ketel 1 dankt zijn naam aan de oudste , actieve distilleerketel van Schiedam, ketel nummer 1. Een jenever met een zachte smaak. Drink hem puur of in de mix met ginger ale, bitter lemon of cassis.

List price:
Price:

Pages