• Nederlands
  • English
  • Deutsch

38

Bobby's Schiedam Jenever Fles 70 cl 38%

SKU: 33520

Bobby's Schiedam Jenever is een echte Nederlandse jenever die gemaakt is met jeneverbes, cardamom, citroengras, gember en staart peper. Er worden alleen organische ingrediënten gebruikt die zorgen voor een karakteristieke smaak en geur.

List price:
Price:

Ouzo Tsantali zuilfl.mini Doos 12x5 cl 38%

SKU: 35754

Ouzo Tsantali is een traditionele ouzo. De drank heeft heerlijke tonen van anijs waardoor er een evenwichtige smaak ontstaat.

List price:
Price:

Rutte Paradijswijn Fles 70 cl 38%

SKU: 33846

Rutte Paradijswijn is middenbruin van kleur en heeft een mooie balans tussen zoet en bitter. Paradijswijn is een melange van destilaten, gerijpt op Amerikaans en Frans eiken.

List price:
Price:

Tequila Olmeca Reposado Fles 70 cl 38%

SKU: 36521

Olmeca is een kwalitatieve mexicaanse Tequila. U kunt genieten van Olmeca, puur of gemengd in je favoriete cocktail met een extra vleugje mysterie.

List price:
Price:

Tequila Aztec Silver Fles 70 cl 38%

SKU: 36840

Aztec Tequila is een glasheldere tequila gedistilleerd uit blauwe agave, de perfecte basis voor een klassiek margarita. Licht en verfrissend, dus de volgende keer dat iemand roept "Shots!" op uw feest, pak een fles Aztec en maak iedereen gelukkig.

List price:
Price:

Mandarine Napoleon Geschenkverpakking Fles 70 cl 38%

SKU: 34804

Een citruslikeur uit Belgie met cognac als basis en op smaak gebracht met essentiele oliën van Siciliaanse mandarijen. Het alcoholpercentage bedraagt 38%.

List price:
Price:

By the Dutch Old Genever Fles 70 cl 38%

SKU: 33844

Deze jenever wordt gestookt volgens een traditioneel recept. In de subtiele smaak is veel mout te herkennen. Kruidig met toetsen van anijs, kruidnagel, komijn en bittere sinaasappel. Het alcoholpercentage bedraagt 38%.

List price:
Price:

Rutte Barrel Aged Genever Fles 70 cl 38%

SKU: 33843

Een klassieke Rutte jenever, 100% moutwijn. De moutwijn is 5 jaar gerijpt op amerikaans eiken, single used. Zoet, kruidig en rokerig in de neus; en houtig, droppig en bloemig in de mond. Het alcoholpercentage bedraagt 38%.

List price:
Price:

Rutte Single Oat Genever Fles 70 cl 38%

SKU: 33519

Deze oude jenever van Rutte is gestookt door middel van alleen haver. Gerijpt op Amerikaans eiken en vervolgens gemend met kruiden. Dit resulteert in een volle, complexe en bijzondere smaak. Het alcoholpercentage bedraagt 38%.

List price:
Price:

Pages