• Nederlands
  • English
  • Deutsch

4

Mort Subite Kriek Lambic Doos 12x25 cl 4%

SKU: 15594

Mort Subite Kriek Lambic is een zoet bier dat bestaat uit verschillende lambic bieren die verrijkt zijn met verse krieken. Het bier is verrassend smaakvol en in de afdronk minimaal zuur.

List price:
Price:

Max on ice Krat 24x25 cl 4%

SKU: 15571

Max on ice is een fruitbier met een aangename mix van frisse rodevruchtensmaak en een frisse rodevruchtengeur. Het bier kan in een bijpassend glas worden gedronken 'on the rocks' of naar wens zonder toevoeging van ijsblokjes.

List price:
Price:

Wieckse Rose Krat 4x6x30 cl 4%

SKU: 12371

Wieckse Rosé met een alcoholpercentage van 4% is een heerlijk zacht en fruitig witbier met een toegankelijke friszoete smaak. Het heeft de nuance van een mooie rosé en het levendige van een sprankelend witbier.

List price:
Price:

Mort Subite Kriek Lambic Fust 20 ltr 4%

SKU: 11351

Dit bier van Mort Subite is zoet van smaak met een lichtzure toets. Wordt gemaakt door middel van een blend van jonge Lambic, 1 jaar oude Lambic en 3 jaar oude Lambic. Het alcoholpercentage bedraagt 4%. Fust van 20 L

List price:
Price:

Wodka Blue Energy Fles 70 cl 4%

SKU: 36120

Wodka Blue is een heerlijke zoete mix met een fruitige smaak vermengd met drievoudig gedistilleerde wodka. Deze mix heeft een alcoholpercentage van 4% en je drinkt hem rechtstreeks uit het stijlvolle flesje.

List price:
Price:

Pages