• Nederlands
  • English
  • Deutsch

40

Johnnie Walker Red (VM) Fles 70 cl 40%

SKU: 970012

Johnnie Walker Red Label is onze allereerste blend, de blend die onze whisky bekend maakte. Uitermate veelzijdig en met een universele aantrekkingskracht. De whisky heeft een krachtige, karakteristieke smaak die zelfs in een mix overeind blijft.

List price:
Price:

Johnnie Walker Red (VM) Fles 100 cl 40%

SKU: 970011

Johnnie Walker Red Label is onze allereerste blend, de blend die onze whisky bekend maakte. Uitermate veelzijdig en met een universele aantrekkingskracht. De whisky heeft een krachtige, karakteristieke smaak die zelfs in een mix overeind blijft

List price:
Price:

Johnnie Walker Double Black (VM) Fles 70 cl 40%

SKU: 970010

Johnnie Walker Double Black is geinspireerd door de iconische smaken van de Black Label en de krachtige whisky's van de westkust en de Schotse eilanden. Een intense blend met complexe lagen van smeulende specerijen en rook.

List price:
Price:

Johnnie Walker Black (VM) Fles 100 cl 40%

SKU: 970008

Johnnie Walker Black Label is een waar icoon, erkend als maatstaf voor alle andere luxe blends. Gecreeerd met uitsluitend whisky's die minimaal 12 jaar zijn gerijpt, heeft Johnnie Walker Black Label een onmiskenbaar zacht, diep en complex karakter.

List price:
Price:

J & B (VM) Fles 70 cl 40%

SKU: 970007

J & B is anders dan alle andere Scotch whisky. Het brengt 42 single malt en grain whisky's samen en mengt ze naar een subtiele, gladde en complexe smaak. Het is dit delicate evenwicht dat J & B het onderscheidend vermogen geeft.

List price:
Price:

Grey Goose Alpine Giftbox Fles 70 cl 40%

SKU: 389050

Deze zeer zachte premium wodka heeft een zeer romige zoetheid. Met subtiele tonen van anijs, boter, noten en specerijen. Het alcoholpercentage bedraagt 40%. Verpakt in een mooie geschenkverpakking.

List price:
Price:

Ouzo Sans Rival Fles 70 cl 40%

SKU: 311009

Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son. Deze Ouzo heeft een intense neus, waarin anijs en kruiden overvloedig doorkomen.

List price:
Price:

Calvados Drouin XO Fles 70 cl 40%

SKU: 307002

Deze XO is gemaakt in de Pays d�Auge van diverse appels. Na het dubbel distilleren in koperen ketels krijgt het een rijping in gebruikte vaten. Een volle rijke en complexe smaak, vol met gebakken appels, tarte tatin. In de neus gaat het richting een rancio.

List price:
Price:

Pages