• Nederlands
  • English
  • Deutsch

43

West Cork Irish SM Virgin Oak Cask Fles 70 cl 43%

SKU: 348011

Deze Single Malt Irish Whiskey is gerijpt in first fill Bourbon-vaten en heeft daarna een finish gehad in Kelvin Cooperage virgin eikenhouten vaten. Smaak: Heel licht met licht fruit, maar de hoofdsmaak aan het einde is zwarte peper. Aroma: Hooi, eikenhouten chips, zaagsel, vanille in de neus.

List price:
Price:

West Cork Irish SM Sherry Cask Fles 70 cl 43%

SKU: 348009

Deze Single Malt Irish Whiskey is gerijpt in first fill Bourbon-vaten en heeft daarna een finish gehad in Bodegas Baron-sherryvaten. Smaak: Zoet in het begin maar eindigt droog met wat kruidigheid aanwezig. Aroma: Gedroogde pruimen, vijgen, sherry en vanille.

List price:
Price:

West Cork Irish SM Rum Cask Fles 70 cl 43%

SKU: 348008

Deze Single Malt Irish Whiskey is gerijpt in first fill Bourbon-vaten en heeft daarna een finish gehad in Consorcio Licorero Nacional-rumvaten. Smaak: Geroosterde smaken zoals koffie, toast en chocolade komen door, met een droge afdronk. Aroma: In de neus tonen van honing, vanille, karamel en chocolade. Licht fruit, maar meer een combinatie van vers en gedroogd.

List price:
Price:

West Cork Irirsh SM Port Cask Fles 70 cl 43%

SKU: 348007

Deze Single Malt Irish Whiskey is gerijpt in first fill Bourbon-vaten en heeft daarna een finish gehad in Quinta Da Boeira-portvaten. Smaak: De afdronk van het port cask is het zoetste van het aanbod, waarbij de geur van het gedroogde fruit er doorheen trekt. Aroma: Gedroogd fruit met kruidige tonen van nootmuskaat en zwarte peper. Vanille en toffee ook aanwezig.

List price:
Price:

West Cork Irish SM Calvados Cask Fles 70 cl 43%

SKU: 348006

Deze Single Malt Irish Whiskey is gerijpt in first fill Bourbon-vaten en heeft daarna een finish gehad in Calvados Garnier-vaten. Smaak: Gedroogd fruit-geassocieerde smaken met vanille en amandelen komen ook door.
Aroma: Vers fruit gedomineerd door appels en witte peer, met een vleugje amandel.

List price:
Price:

Gineration Dutch Dry Gin Fles 70 cl 43%

SKU: 313021

Gineration is een ambachtelijk gestookte gin van nederlandse bodem. Gineration heeft een frisse citrus smaak door de botanicals: sinaasappel, citroen, oranjebloesem, cardemom, zoethout en jeneverbes,

List price:
Price:

El Dorado Rum 21Y Fles 70 cl 43%

SKU: 364110

El Dorado 21 years heeft een prachtige kleur en een uitzonderlijk karakter. Het kenmerkt zich door de decadente smaken van vanille, eiken, melasse en karamel.

List price:
Price:

El Dorado Rum 15Y Fles 70 cl 43%

SKU: 364100

El Dorado 15 years is een blended rum waarvan de oudst gebruikte rum maar liefst 25 jaar oud is. De leeftijdsaanduiding van 15 years doelt op de jongste rum die gebruikt is om deze rum te maken.

List price:
Price:

Pages