• Nederlands
  • English
  • Deutsch

46

Gouden Carolus SM +glas en jigger Doos 6x20 cl 46%

SKU: 140181

Omdoos met 6 geschenkverpakkingen. In iedere geschenkverpakking zit een fles Gouden carolus Single malt van 20 cl met een maatbekertje en een glas.

List price:
Price:

Gouden Carolus Single Malt 12x20 cl 46%

SKU: 351004

Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde Belgische whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. De opeenvolgende rijping is First Fill Bourbon vaten gevolgd door een verdere rijping in anker vaten resulteert in een verfij"&"nde whisky met een volle en evenwichtige smaak. De subtiel aanwezige fruitaromaÂs worden mooi aangevuld met toetsen van hout en vanille.

List price:
Price:

Gouden Carolus SM Whisk Sherry Oak Fles 50 cl 46%

SKU: 351003

Gouden Carolus Single Malt Sherry Oak is een bijzondere smaakexpressie van Stokerij De Molenberg. Net als de meermaals bekroonde Gouden Carolus Single Malt whisky, wordt ook deze uitgave gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel."&"

List price:
Price:

Aultmore 18Y Fles 70 cl 46%

SKU: 346032

Aultmore 18Y met de smaak van appel, peer en banaan. Gerijpt op sherry en bourbon vaten.

List price:
Price:

Lindemans Gin Red Fles 70 cl 46%

SKU: 313019

De rode gin is gedistilleerd volgens het zelfde proces als de clear gin. Zijn heldere rode kleur heeft hij te danken aan het pure kriekensap, toegevoegd aan de Oude Kriek Cuv‚e Ren‚ Lindemans. Met deze gin kan ge‰xperimenteerd worden in een gamma aan vers"&"chillende cocktails, met bijvoorbeeld een prosecco.

List price:
Price:

Lindemans Gin Clear Fles 70 cl 46%

SKU: 313018

Infusie van 15 keurig geselecteerde botanicals en een distillaat van
de heerlijke Oude Kriek Cuv‚e Ren‚ Lindemans. Deze gin gaat perfect samen met een neutrale tonic, ijs en een schijfje pompelmoes als garnituur.

List price:
Price:

Zuidam Millstone RYE 92 Fles 70 cl 46%

SKU: 343002

Millstone 92Rye Whisky wordt gedistilleerd uit 100% rogge in kleine koperen Potstills. Deze nieuwe spirit rijpt minimaal 36 maanden op nieuwe Amerikaanse eikenhouten vaten. In de neus geeft het rijke tonen van citrusfruit en kruiden met delicate tonen va"&"n honing gecombineerd met vanille en eik. De smaak is rijk aan fruitige tonen, honingzoet en delicate kruidige tonen. Gevolgd door een lange peper vanille smaak en een eiken afdronk.

List price:
Price:

Zuidam Millstone Peated PX Fles 70 cl 46%

SKU: 343001

Millstone Peated PX heeft een onderliggend fruitig karakter dat zorgvuldig wordt gecre‰erd door het kristalheldere beslag en de lange koele gisting met zowel brouwers,- als distilleergist. Gevolgd door een langzame en zachte distillatie voordat deze whisk"&"y wordt gevuld in de beste Pedro XimEnez vaten.

List price:
Price:

Millstone Spec no.16 Double Sherry Cask Fles 70 cl 46%

SKU: 360007

De Millstone Special no.16 Double Sherry Cask is een 8 jaar oude Nederlandse single malt whisky van Zuidam Distillers die gerijpt heeft in zowel Oloroso als Pedro Ximenez sherry vaten. Met in de smaak tonen van chocolade, sinaasappels met rozijnen en een "&"vleugje zwarte peper.

List price:
Price:

Pages