• Nederlands
  • English
  • Deutsch

46

Royal Brackla SM 12Y Fles 70 cl 46%

SKU: 346079

Royal Brackla SM 12Y is een mooie whisky met een neus van graankoekjes, muesli en heel wat nootachtige notities. Mooi afgerond en relatief droog met in de mond smaken van appel taart, druif en vanille.

List price:
Price:

Gouden Carolus Tasting Set + glas Doos 6x20 cl 46%

SKU: 354076

Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. Het resultaat is een verfijnde whisky met een volle en evenwichtige smaak. De subtiel aanwezige fruitaromaÉs worden mooi aangevuld met& toetsen van hout en vanille.

List price:
Price:

Craigellachie 13Y Fles 20 cl 46%

SKU: 346072

Craigellachie 13 wordt gerijpt in een combinatie van ex-bourbon- en ex-sherryvaten. De bourbonvaten brengen vanille-, toffee- en fudgenoten naar voren en de sherryvaten bieden rijkdom en complexiteit.

List price:
Price:

Gouden Carolus SM mini pet Doos 50x5 cl 46%

SKU: 336009

Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde Belgische whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. Een primeur voor Belgi‰ zijn de handgeslagen, koperen stookketels, zogenaamde pot stills, waarin het zuivere graanbeslag word&t gedistilleerd. Dit levert een puur en helder distillaat op.

List price:
Price:

Royal Brackla SM 18Y Fles 70 cl 46%

SKU: 346065

Een elegante 18 jaar oude single malt van Royal Brackla die is gefinisht in Palo Cortado sherryvaten, waardoor er lagen van zoet gedroogd fruit en warme kruiden in het gehemelte ontstaan.

List price:
Price:

Gouden Carolus Blaasveld Broek Fles 50 cl 46%

SKU: 351005

Blaasveld Broek verwijst naar het prachtig natuurgebied Het Broek naast Stokerij De Molenberg in Blaasveld. Daar werd eeuwenlang turf (gedroogd veen) gewonnen, die destijds voornamelijk diende als brandstof voor de omwonenden en eveneens voor het drogen v&an gerstemout.

List price:
Price:

Gouden Carolus SM +glas en jigger Doos 6x20 cl 46%

SKU: 140181

Omdoos met 6 geschenkverpakkingen. In iedere geschenkverpakking zit een fles Gouden carolus Single malt van 20 cl met een maatbekertje en een glas.

List price:
Price:

Gouden Carolus Single Malt 12x20 cl 46%

SKU: 351004

Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde Belgische whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. De opeenvolgende rijping is First Fill Bourbon vaten gevolgd door een verdere rijping in anker vaten resulteert in een verfij&nde whisky met een volle en evenwichtige smaak. De subtiel aanwezige fruitaromaÂs worden mooi aangevuld met toetsen van hout en vanille.

List price:
Price:

Pages