• Nederlands
  • English
  • Deutsch

5

Havana Club Spiced & Cola blik Tray 12x25 cl 5%

SKU: 337085

Een blikje met dubbel gerijpte Havana Club rum met de tropische, Cubaanse tonen als zoete vanille en aromatische kruiden met hints van sappige rijpe guave, geroosterde kokosnoot en verse ananas. Hierdoor mixt Havana Club Cuban Spiced perfect met cola.

List price:
Price:

Jack Daniels + Cola blik Tray 12x33 cl 5%

SKU: 337056

Cafe‹nehoudende cola-mixdrank met Jack Daniel's Tennessee whiskey.

List price:
Price:

Oedipus Polyamorie Doos 24x33 cl 5%

SKU: 123790

Oedipus Polyamorie is een mix van Berliner Weisse en een American Pale Ale. De Citra, Mango en Amarillo hop zorgen voor een licht zurige en een tropische fruit smaak.

List price:
Price:

Oedipus Strip blik Doos 24x33 cl 5%

SKU: 110192

Oedipus Strip is een 5% fruitig en wijnachtig witbier met een subtiele zuurheid.

List price:
Price:

Two Chefs Bon Chef NEIPA Doos 12x33 cl 5%

SKU: 110171

Deze troebele New England IPA is een allemansvriend! Het is fruitig en licht-bitter met een romige body en intense hop aromaÉs. Een super verfrissend bier met grasachtige tonen en een vleugje passievrucht en citrus. Een heerlijk doordrinkbare dorstlesser.&

List price:
Price:

Two Chefs White Mamba Doos 12x33 cl 5%

SKU: 110170

Sssensssationele sssmaken in een traditioneel witbier! De White Mamba kronkelt met specerijen die perfect in balans vloeien en het bier verassend verfrissend maken. Een doordrinkbaar witbier met een smakelijk samenspel tussen kruidigheid, hypnotiserende a&romaÉs en een licht bittere afdronk met een klein zuurtje. Dit uitzonderlijk witbier is zo fruitig en fris is dat het citrus je glas uit knalt en je het doet smachten naar meer.

List price:
Price:

Lowlander Pumpkin Weizen Doos 12x33 cl 5%

SKU: 110162

Botanisch gebrouwen Pumpkin Weizen met pompoen en gekruide sinaasappel. Zacht en citrusachtig, met warme aardetinten.

List price:
Price:

Leeuw Pils Krat 24x33 cl 5%

SKU: 110159

Leeuw Pilsener heeft een fris aroma en een licht moutige aanzet die evolueert in een zachte, evenwichtige smaak om te eindigen in een frisse bitterheid.

List price:
Price:

Bavaria pet Tray 24x33 cl 5%

SKU: 110157

Een zuiver en goed doordrinkbaar volmout pils met een aangename licht bittere afdronk. Bavaria is een helder lichtblond pils, gebrouwen met gerstemout, natuurlijk mineraalwater en hop. Fris, fruitig en licht hoppig, vol van smaak en mooi in balans. Een to&egankelijk zuiver pils gebrouwen met de beste ingredi‰nten en natuurlijk mineraalwater uit eigen bron.

List price:
Price:

Pages