• Nederlands
  • English
  • Deutsch

6,5

SKU: 140199

No flashing, please! Deze Milkshake IPA is vol en romig met een spannende mix van fruitige zoete passievrucht en hoppige smaken. Toegankelijk en toch karaktervol.

List price:
Price:

SKU: 126044

Vertrouwde Waalse charme, gist met spicy pit. Niet per se hip, wel hop. Amerikaanse Belma hop geeft deze blondine een frisfruitige twist. Gebrouwen met toewijding en vernieuwde eigenwijsheid. De eerste vergeet je nooit. Een dorstlessend blijvertje met kar&akter om van te houden.

List price:
Price:

SKU: 126039

Een golf van hoppige fruitigheid, nu ook in blik! De hoppige fruitigheid gaat in blik alles behalve verloren. De metalen verpakking is 100% luchtdicht en maakt lichtinval onmogelijk. Het resultaat? Een extra vers Jopenbier. Snel en makkelijk te koelen, pe&rfect om mee te nemen.

List price:
Price:

SKU: 126036

Kasteel Nitro Blond overtuigt met het bittere karakter van hop. Dankzij de zachte eigenschappen van mout en de fruitige toetsen van citrus blijft de bitterheid mooi in balans. De volle schuimkraag en de droge afdronk maken het smaakpalet van dit blonde Ni&tro-bier compleet.

List price:
Price:

SKU: 101042

De Maltezer wordt gebrouwen in d‚ stadsbrouwerij van Maastricht. Op deze historische plek aan de Maas wordt al vanaf 1857 bier gebrouwen. Destijds was men gewend om het bekende Ridder Pilsener te drinken, maar de gebroeders van Aubel durfde het aan en bro&uwden vanaf 1954 het eerste speciaalbier van Maastricht: De Maltezer. Volgens velen het mooiste speciaalbier van Nederland!

List price:
Price:

SKU: 140228

Dieprode kleur met een mooie roze schuimkraag en een heerlijk fruitig aroma net alsof je boven een bak verse krieken hangt. De smaak is puur krieken, licht zoet-zurig, maar vooral verfrissend en haast dwingend om een nieuwe slok te nemen. Nasmaak is licht& zoetig en fruitig. Ideaal voor op een zonovergoten terras.

List price:
Price:

SKU: 125027

Typisch voorjaarsbier, aangenaam bitter en verfrissend. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

List price:
Price:

SKU: 110119

Troebel dubbel Witbier met een kruidige ondertoon. Frisse tonen van citrus en kruidnagel. Een volle body ‚n lekker crispy!

List price:
Price:

SKU: 126029
List price:
Price:

SKU: 115181

Saison van brouwerij St-Feuillien is een bier van hoge gisting, met nagisting op fles, en heeft een warme goudblonde kleur. Het bier heeft een aromatisch en genuanceerd karakter en eenbittere afdronk.

List price:
Price:

Pages