• Nederlands
  • English
  • Deutsch

6,9

Il Miogusto Or. Rosmarino Fles 75 cl 6,9%

SKU: 588300

Deze wijncocktail is een combinatie van lichtzoete sinaasappel met de typische Italiaanse smaak van rozemarijn. De geur is fris en kruidig. Het lekkerst om gekoeld te drinken in een glas met ijs met sinaasappel en rozemarijn als garnering.

List price:
Price:

Il Miogusto Peachelino Fles 75 cl 6,9%

SKU: 493700

Peachelino is een overheerlijk drankje die elk moment bijzonder maakt. Proef en geniet van deze fruitige perziksmaak met een fijne bubbel.

List price:
Price:

Il Miogusto Melonsecco Fles 75 cl 6,9%

SKU: 493670

Melonsecco is de nieuwe trend uit Italie. Een droge, fruitige Italiaanse cocktail met frisse watermeloen en een vleugje munt. Een elegant, lichtzoet drankje welke heerlijk is als aperitief maar ook lekker bij de lunch of diner.

List price:
Price:

Il Miogusto Limonsecco Fles 75 cl 6,9%

SKU: 493660

Ontdek de sprankelende, verfrissende Limonsecco. Een fantastisch huwelijk van fruitige Limoncello en heerlijke Vino Spumante. Het ideale drankje voor warme dagen en zwoele nachten.

List price:
Price:

Il Miogusto Hugo Fles 75 cl 6,9%

SKU: 493650

Hugo is een droge, fruitige Italiaanse cocktail met frisse vlierbloesem en munt.Deze lekkere combinatie resulteert in een elegant, lichtzoet drankje welke heerlijk is als aperitief maar ook lekker bij de lunch of diner.

List price:
Price:

Il Miogusto Amarenissima Fles 75 cl 6,9%

SKU: 493620

Maak kennis met de bijzonder lekkere, naar zoete kersen smakende Amarenissima! Deze vrolijke, trendy wijncocktail is heerlijk fris en past perfect bij elk feestje. Ook heerlijk als aperitief of bij het diner, de Amarenissima steelt ieders hart.

List price:
Price:

Hugo Rose Kafer Fles 75 cl 6,9%

SKU: 493130

Kafer Hugo, nu ook in delicate Rose variant. Een verfrissende cocktail met Rosewijn en natuurlijke vlierbloesem en limoen extracten.

List price:
Price:

Hugo Aperitivo Kafer Fles 75 cl 6,9%

SKU: 493120

Een heerlijke combinatie van wijn, limoen en vlierbloesem. Daardoor heerlijk fris met elegante zuurtjes. Perfect te drinken als aperitief of gewoon zomers op het terras.

List price:
Price:

Pages