• Nederlands
  • English
  • Deutsch

7

Vincolores Sangria Rood Fles 75 cl 7%

SKU: 534230

Deze zomerse sangriawijn heeft een intens fruitige smaak en een volle body. Heerlijk te drinken als aperitief. Goed gekoeld drinken (7 �C). Het alcoholpercentage bedraagt 7%.

List price:
Price:

Vincolores Sangria Wit Fles 75 cl 7%

SKU: 534220

Deze frisse zomerse sangriawijn is perfect gebalanceerd en heeft ronde en fruitige aroma�s. Heerlijk te drinken als aperitief. Goed gekoeld drinken (7 �C). Het alcoholpercentage bedraagt 7%.

List price:
Price:

Vincolores Sangria Rosé Fles 75 cl 7%

SKU: 534170

Deze frisse en fruitige wijn is verrijkt met rijpe rode vruchten. De afdronk is vriendelijk en licht zoet. Men proeft onder andere subtiele accenten van framboos en witte peper. Goed gekoeld drinken (7 �C). Het alcoholpercentage bedraagt 7%.

List price:
Price:

Yago Sangria Fles 1.5 ltr 7%

SKU: 534050

Yago Sangria is een perfect alternatief voor standaard rode of witte wijn. De wijn heeft een zoete, fruitige en sensationele smaak. De sangria is heerlijk puur te drinken, maar ook heerlijk in cocktails.

List price:
Price:

A.C. 9.5 Cold Wine Red Fles 300 cl 7%

SKU: 497110

Robijnrode kleur, fruitgeuren met veel kers, braam, framboos. Goede frisse zuren, lichte bitters en open karakter. Fijne afdronk met soepele balans tussen fruit, frisdroog en sap. Levendige mousse.

List price:
Price:

Pages