• Nederlands
 • English
 • Deutsch

De Weizen van Schneider Weisse

In de huidige biercultuur zijn consumenten altijd op zoek naar nieuwe smaken en dat is terug te zien aan het aanbod. Zo heeft de IPA-liefhebber tegenwoordig bij de slijter keuze tussen NEIPA’s, DIPA’s, TIPA’s en ga zo nog maar even do or. Wat tarwebieren betreft is de keuze vaak slechts beperkt tot één Weizen en dat terwijl het segment vele smaakvolle bieren kent. In Zuid-Duitsland brouwt men tal van Weizen-varianten. Zo ook in de oudste Weizenbrouwerij van Beieren: Schneider Weisse. 

Ontdek de Weizen van Schneider Weisse
Proef de variatie
Schneider Weisse is een brouwerij die zowel vasthoudt aan traditie als nieuwe technieken en trends omarmt. Of zoals zij het zelf omschrijven ‘een brouwerij die waarde hecht aan nieuwsgierigheid om unieke Weizenbieren te blijven creëren’. En dat doen ze! Voor bierliefhebbers met honger naar variatie gaat een wereld open wanneer zij kennis maken met het brede gamma aan Weizen dat Schneider Weisse te bieden heeft. Hiervan hebben wij zes bieren geselecteerd die wij trots aan u presenteren.

 • Schneider TAP 1 Helle Weisse
 • Schneider TAP 5 Hopfenweisse
 • Schneider TAP 6 Aventinus
 • Schneider TAP 9 Aventinus Eisbock
 • Schneider TAP 7 Original
 • Schneider TAP 3 Alkoholfrei (alcoholvrij)

 

Schneider Weisse Terrassentour
Ontdek de leukste terrassen van Midden-Limburg op de fiets met de Schneider Weisse Terrassentour. De Terrassentour bestaat uit twee fietsroutes die de weg wijzen naar de verschillende terrassen verspreid over de regio. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen starten in het mooie centrum van Roermond, vervolgens de Maas oversteken per veerpond en even later zitten te genieten van een drankje op het terras in een kasteeltuin. Allemaal op één dag!

De Schneider Weisse Terrassentour in 3-stappen

 1. Kies Schneider Route A (39 km) of Route B (53 km)
 2. Bepaal zelf je startpunt. Dit is tevens je eindpunt, want de route leidt je hier vanzelf weer naar terug.
 3. Volg de route langs de terrassen, strijk neer waar je wilt en geniet als een Bourgondiër!  

Klik hier voor de routekaart van de Schneider Weisse Terrassentour

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van Schneider Weisse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

 
1 Start 2 Complete
Ga akkoord om alles te weten te komen over de mogelijkheden van Schneider Weisse.