• Nederlands
  • English
  • Deutsch

12x30 cl

Chocomel Pet

SKU: 258020

Deze romige, smaakvolle chocolademelk van Chocomel is voor velen de enige echte. Altijd onweerstaanbaar.

List price:
Price:

Fristi Pet

SKU: 258010

Fristi is het allerlekkerste drankje! Fristi smaakt naar aardbeien, frambozen en kersen. Het is niet alleen lekker en leuk, maar bevat ook nog eens calcium! Bovendien zit er minder suiker in dan in andere yoghurtdranken. Iedereen is er dol op!

List price:
Price:

Gulpener Dort Ongefilterd

SKU: 191130

Gulpener Dort ongefilterd is gemaakt met verse hop uit de eigen Gulpener hopvelden. Dit mijnwerkersbier is een Limbugrgse variant op de Duitse Dortmunder. Het bier heeft een moutige en crispy smaak.

List price:
Price:

Gouverneur Stout op Hout

SKU: 189220

Gouverneur Stout op Hout (7,5%) is een bovengistend, tikkeltje eigenzinnig bier met een unieke lagering op eikenhout. Hierdoor heeft dit bier een subtiel houtaroma en een weldadige afdronk.

List price:
Price:

Lindeboom Kers Radler 0.0

SKU: 135620

Deze alcoholvrije Radler van Lindeboom heeft een fris-zoete kers toets en is heerlijk verfrissend. De schuimkraag is zacht rose kleurig.

List price:
Price:

Lindeboom Radler 0.0

SKU: 135550

Lindeboom Citroen Radler 0.0 bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en gecombineerd met sprankelend citroenwater.Lindeboom Citroen Radler 0.0 is lichtzoet en fris van smaak.

List price:
Price:

Lindeboom 0.5%

SKU: 135540

Lindeboom 0.5 is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Een speciale selectie van hopsoorten en mout van de allerbeste zomergersten zorgen voor een uitgebalanceerde smaak.

List price:
Price:

Gulpener Ijsbock

SKU: 130570

Gulpener Ijsbock dankt zijn naam aan de brouwtechniek waarbij het brouwsel na vergisting wordt gekoeld tot -20 graden celsius.Met als resultaat een intens krachtig bier met zoete tonen en de bitterheid van eigen hop.

List price:
Price:

Lindeboom Herfstbock

SKU: 130510

Dit bockbier wordt gebrouwen met vijf speciaal geselecteerde mouten, kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

List price:
Price:

Gouverneur Dubbelbock

SKU: 130490

Dit is een bijzonder seizoensbier voor de herfst en de winter. De lichte en donkere moutsoorten geven samen met de drie speciaal geselecteerde hopsoorten dit bier een volle, zoete karamelsmaak en een fruitige geur.

List price:
Price:

Pages