• Nederlands
  • English
  • Deutsch

20 Ltr

Jillz Fust 20 ltr 5%

SKU: 412440

Jillz Original is een verfrissende sparkling cider gemaakt van appel. Door het toevoegen van zuiver water en natuurlijke fruit-extracten ontstaat Jillz, een sprankelende en fruitige appel cider.

List price:
Price:

Corsendonk X-Mas Fust 20 ltr 8,1%

SKU: 188370

Dit donkerkleurige ale bier van Corsendonk is kruidig van smaak en bevat een vleugje koriander. Het alcoholpercentage bedraagt 8,1%.

List price:
Price:

Jopen Disco Ginferno Fust 20 ltr 6,5%

SKU: 140111

Een blonde Gin & Tonic IPA van hoge gisting. De smaken van komkommer, jeneverbes en kinine van de Gin Tonic samen met het zachtbittere van een hoppige IPA.

List price:
Price:

Lagunitas IPA Fust 20 ltr 6,2%

SKU: 105003

Lagunitas is een Amerikaanse craft bierbrouwer die sinds kort tijd de oversteek naar Nederland heeft gemaakt. De IPA heeft een hoppig karakter, met tonen van tropische citrus en een licht bittere afdronk.

List price:
Price:

Brouwerij 'ij Session IPA Fust 20 ltr 4%

SKU: 113820

Een donkerblond bier met een uitgesproken hopkarakter. De IPA gedryhopt met Cascade, Citra en Mosaic hop, wat zorgt voor heerlijke aroma�s van grapefruit en bloemen.

List price:
Price:

Weihenstephaner Hefe Weizen Fust 20 ltr 5,4%

SKU: 104014

Vol en met een hefe-bloemig-zachte smaak die regelmatig is onderscheiden in internationale bierwedstrijden. Een traktatie voor elke gelegenheid, uitstekend met vis, kaas en witte worst. Gebrouwen met de eeuwenlange ervaring op de Weihenstephan Berg.

List price:
Price:

Schneider Tap 1 Helle Weisse Fust 20 ltr 4,9%

SKU: 104013

Geniet van het moment: Helle Weisse, het heldere witbier met de typische smaak van Schneider Weisse, vol en intens. Zijn milde frisheid stimuleert en laat de zintuigen dansen. Perfect om te dagdromen op een ontspannen zomermiddag.

List price:
Price:

Pater Linus Blanche Fust 20 ltr 4,5%

SKU: 104012

Pater Linus Blanche is een bier van hoge gisting op basis van Belgische tarwe dat zijn naam ontleent aan zijn bleke kleur en natuurlijke, ongefilterde troebelheid. Hints van koriander en citrusvruchten.

List price:
Price:

Pater Linus Tripel Fust 20 ltr 7,5%

SKU: 104011

Dit verfrissende smakelijke speciaalbier van hoge gisting is donkerblond met een vleugje rood van kleur. Fruitige aromas met tonen van sinaasappel, mandarijn en banaan en een vleugje honing.

List price:
Price:

Pages