• Nederlands
  • English
  • Deutsch

20 Ltr

SKU: 113620

Dit blonde abdijbier, gebrouwen door de Averbode brouwerij, heeft zowel een fairtrade-, glutenvrij als biologisch label op zijn naam. Bloemige en hoppige aromas en een frisse volmondige smaak vormen de boventoon. Het alcoholpercentage bedraagt 7,5%.

List price:
Price:

SKU: 105004

Dit licht gekleurde bier is zacht van smaak. Je proeft tonen uit de mout en de hop. Het plakt een heel klein beetje aan je tong en de afdronk is zacht en bitter.

List price:
Price:

SKU: 104019

Brewers Gold is een complexe bitterhop. Een fruitig maar pittig aroma met zwarte bes karakter. Op de IBU schaal neemt deze een gemiddelde plaats (zacht) in. Fraaie tonen van karamel en honing.

List price:
Price:

SKU: 102099

De Cuvee Speciale 800 jaar is gebrouwen ter gelegenheid van het 800 jarig bestaan van de Abdij. Dit licht bier met citrus is alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden, namelijk 800 hectoliter.

List price:
Price:

SKU: 102098

Paix Dieu is een troebel en goudgeel bier met een romige en vaste schuimkraag. De geur is kruidig en fruitig en de smaak kan als bitter omschreven worden, met een vleugje hop.

List price:
Price:

SKU: 102016

Piraat Triple Hop is een donker-goudblond, zwaar bier van hoge gisting met nagisting op fles. Het wordt gebrouwen met extra veel hop. Alleen de beste aromatische en fijne hopsoorten worden gebruikt: Cascade, Saaz, Hallertau, Spalt en Aurore.

List price:
Price:

SKU: 101044

De krachtige Victoria is een viergranen tripel van 8,9%, bestaande uit gerst, tarwe, haver en rogge. In combinatie met de gekozen gist en hoppen resulteert dit in een krachtig en kruidig bier met een fruitige toets en een hopbittere afdronk.

List price:
Price:

SKU: 101043

De verbinding tussen bitter en fruitig. Een eerbetoon aan G‚rard, die als handelaar de zee‰n bedwong om specerijen richting Europa te brengen.

List price:
Price:

SKU: 101042

De Maltezer wordt gebrouwen in d‚ stadsbrouwerij van Maastricht. Op deze historische plek aan de Maas wordt al vanaf 1857 bier gebrouwen. Destijds was men gewend om het bekende Ridder Pilsener te drinken, maar de gebroeders van Aubel durfde het aan en bro&uwden vanaf 1954 het eerste speciaalbier van Maastricht: De Maltezer. Volgens velen het mooiste speciaalbier van Nederland!

List price:
Price:

SKU: 101041

De Royale Martinus is een hoppig blond bier van 5,4% alc. Naast zijn milde bitterheid geeft het gebruik van korianderzaad en enkele Amerikaanse hoppen dit bier zijn verfrissende karakter. Het bier dankt zijn naam aan de Heilige Martinus, de beschermheilig&e van de armen en soldaten.

List price:
Price:

Pages