• Nederlands
  • English
  • Deutsch

20 Ltr

JWG Pils Fust 20 liter 5%

SKU: 190050

Ons fameuze JWG Pilsener met een melange van hopsoorten en mout van de allerbeste zomergersten wordt exclusief voor ons gebrouwen en afgevuld in Belgisch Limburg. Het is een goudgeel fris pilsener, geroemd om zijn uitgebalanceerde hopsmaak.

List price:
Price:

Jopen Sunny Day IPA Fust 20 ltr 6%

SKU: 140374

Vier de zonnige dagen met deze fles vol tropisch en hoppig lekkers. Want hoe lekker is zoÉn goed koud glas bier op een warme zonnige dag? Cheers!

List price:
Price:

De Molen Fruit en Kruid Fust 20 ltr

SKU: 140373

Fruit & Kruid is h‚t blond van Brouwerij de Molen; fruitig, licht kruidig en vol van smaak. Fruit & Kruid is gedryhopt met Sorachi Ace, deze van Japanse origine hopsoort zorgt voor mooie aromaÉs zoals citrus en zoete vruchten waarin lychee de boventoon vo&ert. De zachte afdronk met een lichte hint van karamel maakt het bier helemaal af.

List price:
Price:

Brewdog Elvis Juice OW Fust 20 ltr 6,5%

SKU: 105015

Natuurlijk heeft deze IPA een stoer, bitter randje en veel tonen van citrusfruit. Daarbij heeft Elvis Juice de prikkelende ondertoon van bittere grapefruit- en sinaasappelschil. Het geeft een tsunami van grassige, sinaasappel en grapefruit aromaÉs en is d&oordrenkt van citrussmaak. Een IPA als geen ander!

List price:
Price:

Ayinger Brauweisse Fust 20 ltr 5,1%

SKU: 104029

Ayinger Brauweisse is een fruitig Duits witbier met een duidelijke geur van banaan. Hij heeft een heerlijke volle body en is lekker zacht met een flink koolzuur gehalte.

List price:
Price:

Het Nest Koekedam Fust 20 ltr 6,5%

SKU: 102129

KoekeDam is een eigen interpretatie van de saison stijl met toevoeging van een Franse saisongist. Een Amerikaanse hopsoort en een kleine hoeveelheid speltmout zorgt voor een frisse ondertoon. KoekeDam is een ideaal verfrissend bier!

List price:
Price:

Wilderen Kriek Fust 20 ltr 3,5%

SKU: 102127

Dit Belgisch kersenbier is gebrouwen met Lambic, een biersoort die spontaan gist. Met 25% rijpe en sappige kersen.

List price:
Price:

Uiltje Wit Fust 20 ltr 6%

SKU: 101072
List price:
Price:

Heineken Silver David Fust 20 ltr 4%

SKU: 101071

Heineken Silver is tijdens het brouwen gelagerd op een ijskoude
temperatuur van -1 graad Celcius voor een extra verfrissende smaak en
subtiele afdronk. Net als al onze bieren wordt Heineken Silver gebrouwen met passie voor kwaliteit en natuurlijke ingre&di‰nten.

List price:
Price:

Chardonnay IGP Keykeg ow Fust 20 ltr 13%

SKU: 448920

Het wijnproductieproces onder lage temperaturen zorgt voor een licht geel, briljantachtige kleur met een fijn, droog maar fruitig bouquet.

List price:
Price:

Pages