• Nederlands
  • English
  • Deutsch

24x20 cl

Thomas Henry Cherry Blossom Tonic Doos 24x20 cl

SKU: 210021

Thomas Henry Cherry Blossom Tonic is het eerste tonische water ter wereld dat de lichte strengheid van tonic combineert met het aromatische boeket van kersenbloesem. In Japan symboliseert kersenbloesemseizoen het unieke schouwspel van lente: een moment waarop de natuur vraagt om een weergave van pure ongebreidelde schoonheid, hoe kortstondig die ook is.

List price:
Price:

Thomas Henry Grapefruit Doos 24x20 cl

SKU: 210020

Thomas Henry Grapefruit is bestem voor grote dingen. Zoet en zuur zijn perfect in balans om een drankje te cre�ren dat intens en uniek is.

List price:
Price:

Thomas Henry Bitter Lemon Doos 24x20 cl

SKU: 210019

Thomas Henry Bitter Lemon combineert de perfecte bitterheid, zuurgraad en zoetheid. Mild kruidige en volledig natuurlijke citrusaroma�s barsten uit in je smaakpapillen. De perfecte pasvorm voor wodka, gin en andere heldere dranken.

List price:
Price:

Thomas Henry Ginger Ale Doos 24x20 cl

SKU: 210018

Thomas Henry Ginger Ale is gemaakt met volledig natuurlijke gemberaroma�s en heeft een intense kruidensmaak. Of het nu gaat om puur plezier of een pittiger drankje, deze ginger ale zorgt ervoor dat de smaak altijd op de eerste plaats komt.

List price:
Price:

Fristi Krat 24x20 cl

SKU: 257100

Fristi is het allerlekkerste drankje! Fristi smaakt naar aardbeien, frambozen en kersen. Het is niet alleen lekker en leuk, maar bevat ook nog eens calcium! Bovendien zit er minder suiker in dan in andere yoghurtdranken. Iedereen is er dol op!

List price:
Price:

Pages