• Nederlands
  • English
  • Deutsch

25 ltr

Chardonnay Veneto Fust 25 Ltr 11,5%

SKU: 488180

Heerlijk aromatische wijn met tonen van amandel en tropisch en citrus fruit. In de smaak veel zacht fruit en een klein bittertje dat veel wijnen uit Veneto kenmerkt. Frisse en ronde afdronk

List price:
Price:

Rosato Veneto Fust 25 ltr 10,5%

SKU: 487190

Licht roze kleur. Aroma�s van vruchten in de neus en smaken van delicate vruchten in de mond. Mooie lange afdronk.

List price:
Price:

Merlot Veneto Fust 25 Ltr 11,5%

SKU: 487140

De Merlot zorgt voor de uiterst zachte en ronde smaakstructuur in deze verleidelijke wijn. Het aroma van kersenfruit komt van de Corvinadruif. Een ideale wijn om in de zomer van te genieten bij een lichte pasta met tomaat. Drink de wijn iets gekoeld

List price:
Price:

Somersby Apple Cider Fust 25 ltr 4,5%

SKU: 412720

Somersby is een premium appelcider met een fruitig aroma en een frisse, volle en pure appelsmaak. De verrassend frisse, �crispy� smaak van Somersby komt het best tot zijn recht wanneer het met ijs wordt geserveerd.

List price:
Price:

Lindemans Kriek Fust 25 ltr 3,5%

SKU: 181330

Lindemans Kriek heeft een prachtige dieprode kleur met een roze schuimkraag en een heerlijke zoete, fruitige geur van kersen. Door de volle en zoete smaken van kers zijn de lichte zuren van de kriek perfect in evenwicht.

List price:
Price:

Lindemans Peche Fust 25 ltr 2,5%

SKU: 119320

Het bier Peche van brouwerij Lindemans is een mooi bier uit Belgi�. Het bier valt onder het type Lambiek. Met een alcoholpercentage van 2,5% valt het onder de lichtere bieren.

List price:
Price:

Stiegl Goldbrau Fust 25 ltr 5%

SKU: 113700

Dit verfrissende traditionele bier uit Salzburg (Oostenrijk) is goud-geel van kleur. De volmondige smaak van dit bier heeft tevens een aangename bitterheid door het gebruik van typische Oostenrijkse ingredienten. Het alcoholpercentage bedraagt 5%.

List price:
Price: