• Nederlands
  • English
  • Deutsch

50 cl

Gouden Carolus SM Whisk Sherry Oak Fles 50 cl 46%

SKU: 351003

Gouden Carolus Single Malt Sherry Oak is een bijzondere smaakexpressie van Stokerij De Molenberg. Net als de meermaals bekroonde Gouden Carolus Single Malt whisky, wordt ook deze uitgave gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel.

List price:
Price:

Boomsma Limoenlikeur Fles 50 cl 28%

SKU: 327009

Boomsma Limoenlikeur, gemaakt van biologische limoenen, is fris en rijk van smaak. De likeur smaakt het allerlekkerst puur wanneer deze goed koud is maar is ook heerlijk met tonic of in een cocktail zoals een lime fizz of een scroppino.

List price:
Price:

Gecko Caramel Liqueur Fles 50 cl 27%

SKU: 322032

Gecko is een Spaanse karamel likeur op basis van wodka. Deze caramel wodka heeft de perfecte balans tussen Nordic Twovdk Vodka en de zoete smaak van karamel. Door de aluminium fles is de drank snel gekoeld.

List price:
Price:

Irish Velvet Fles 50 cl 20%

SKU: 322022

Irish Velvet is een premium Irish Coffee mix, gemaakt van de beste Ierse Whisky, koffie en suiker. Maak eenvoudig en snel de lekkerst Irish Coffee, even schudden voor gebruik en het enige wat je daarna nog nodig hebt is kokend water en natuurlijk......slagroom!

List price:
Price:

Copperhead Gibson Gin Fles 50 cl 40%

SKU: 313008

Deze speciale edition van Copperhead gin kwam tot stand in samenwerking met Marian Beke, ��n van de bekendste bartenders ter wereld en eigenaar van The Gibson Bar in London. De nieuwe smaak wordt bepaald door een unieke en hartige stijl van gin, waarbij een distillaat van de 5 originele Copperhead botanicals gecombineerd wordt met het Gibson distillaat.

List price:
Price:

Edinburgh Gin Rhubarb&Ginger liq. Fles 50 cl 20%

SKU: 313007

Edinburgh Rubarb and Ginger liqueur is een mooie creatie van de makers van Edinburgh gin. De gin heeft een opvallend licht roze kleur en de onmiskenbare smaak van rabarber en gember. De smaak is vol en heeft een goede balans tussen de pittige gember en de zure rabarber. Een echte aanrader voor de ginliefhebber.

List price:
Price:

Blue Nun Eiswein Fles 50 cl 7,5%

SKU: 588250

Blue Nun Eiswein is een specialiteit van de natuur. De gouden kleur en de volle, opvallende vruchten worden aangevuld door aangename frisse zuren. Een wijn die werkelijk een klasse apart is.

List price:
Price:

Pages