• Nederlands
  • English
  • Deutsch

50 cl

Drunken Mel Karamellikeur Fles 50 cl 28%

SKU: 36193

Drunken Mel is een ijskoude after-dinner likeur in een scheve opvallende fles. Uitgebreid natafelen met een ijskoude fles op tafel: dat is de gedachte achter Drunken Mel. Je drinkt de likeur ijskoud én in goed gezelschap, zo smaakt de drank het best.

List price:
Price:

Kuyper Apricot Brandy Fles 50 cl 20%

SKU: 35139

Kuyper Apricot Brandy is een likeur gemaakt van heerlijke abrikozen en de beste Cognac. Geniet ervan in een cocktail of proef het los.

List price:
Price:

Eyguebelle Thé Mandarine Fles 50 cl 24%

SKU: 34823

Thé Mandarine is een likeur met een mooie balans van mandarijn en een zachte smaak van thee. Na het diner een theelikeur bij de thee. Of puur met ijsklontjes of als ingredient voor cocktails.

List price:
Price:

Eyguebelle Caramel Salé Fles 50 cl 24%

SKU: 34821

Likeur van Caramel met een tipje zout en rum. Een heerlijke zachte caramelsmaak van caramels uit Bretagne. Te gebruiken puur als (koffie)likeur, in desserts of in cocktails. Aelred is het merk voor de alcoholische dranken van Eyguebelle.

List price:
Price:

Eyguebelle Banana Flambée Fles 50 cl 24%

SKU: 34820

Likeur Banane Flambée heeft een mooie balans van rijpe bananen en een zacht gekarameliseerde smaak van geflambeerde bananen met bruine rum. Te gebruiken puur als (koffie)likeur, in desserts of als basis voor cocktails.

List price:
Price:

Kuyper Pineapple Fles 50 cl 15%

SKU: 35137

De Kuyper Pineapple is een zachte en frisse likeur met de smaak van gekonfijte ananas.

List price:
Price:

X Gin Fles 50 cl 44%

SKU: 33120

X Gin Aphrodisiac heeft een zoete smaak van chocolade en vanille, met een aantal tinten van gedroogde vruchten en noten. Deze gin wordt geproduceerd door de destillatie van cacao en vanille, jeneverbes, noten en gedroogd fruit.

List price:
Price:

Samos Nectar 6Y Fles 50 cl 14%

SKU: 51117

Deze wijn is gemaakt van overrijpe, zongedroogde druiven. Hij wordt 6 jaar gerijpt op eikenhouten vaten. De wijn is amberkleurig met een oranje tint. De geur wordt gekenmerkd door rozijnen, gedroogd fruit, honing en gedroogde noten.

List price:
Price:

Pages