• Nederlands
  • English
  • Deutsch

6x50 cl

AriZona Watermelon Pet Tray 6x50 cl

SKU: 234280

AriZona Watermelon is een vruchtendrank die gemaakt is van verse sappen van zoete aardappel, wortel, kiwi, ananas, peer en watermeloen.

List price:
Price:

AriZona Pomegranate Pet Tray 6x50 cl

SKU: 234270

AriZona Pomegranate is een 100% natuurlijke en koolzuurvrije dorstlesser op basis van groene thee en granaatappel.

List price:
Price:

AriZona Peach Pet Tray 6x50 cl

SKU: 234260

AriZona Peach is een heerlijke dorstlesser die gemaakt is van zwarte thee en echt perziksap.

List price:
Price:

AriZona Green Tea Pet Tray 6x50 cl

SKU: 234250

AriZona Green Tea is de populairste variant in het AriZona assortiment. Deze dorstlesser is gemaakt van natuurlijke groene thee in combinatie met de juiste hoeveelheid ginseng, honing en echte suiker.

List price:
Price:

Sourcy Vitamin Cran/Rozen Tray 6x50 cl

SKU: 234160

Sourcy Vitaminwater, de kleurrijke dorstlesser. Sourcy Vitaminwater is gemaakt op basis van koolzuurvrij mineraalwater en is door de lichte smaak een doordrinkbare drank. Met cranberry/rozenbottel smaak.

List price:
Price:

Chaudfontaine Fusion Citr Tray 6x50 cl

SKU: 234000

Chaudfontaine Fusion bestaat voor 99,9 procent uit natuurlijk mineraalwater dat afkomstig is uit de thermale bron bij het Belgische dorp Chaudfontaine. Het licht bruisende water krijgt een fruitsmaak dankzij de toevoeging van natuurlijke aroma�s.

List price:
Price:

Spa Orange pet Tray 6x50 cl

SKU: 233670

Spa fruit is een sprankelende, verfrissende fruitdrank bestaande uit mineraalwater van Spa en fruit. Deze fruitdrank is te verkrijgen in diverse smaken. Spa Orange bestaat voornamelijk uit sinaasappel, citroen en koolzuurhoudend mineraalwater.

List price:
Price:

Spa Lemon-Cactus pet Tray 6x50 cl

SKU: 233650

Spa fruit is een sprankelende, verfrissende fruitdrank bestaande uit mineraalwater van Spa en fruit. Deze fruitdrank is te verkrijgen in diverse smaken. Spa Lemon Cactus bestaat voornamelijk uit citroen, cactus en koolzuurhoudend mineraalwater.

List price:
Price:

Spa Citron pet Tray 6x50 cl

SKU: 233620

Spa fruit is een sprankelende, verfrissende fruitdrank bestaande uit mineraalwater van Spa en fruit. Deze fruitdrank is te verkrijgen in diverse smaken. Spa Citron bestaat voornamelijk uit citroensap en koolzuurhoudend mineraalwater.

List price:
Price:

Pages