• Nederlands
  • English
  • Deutsch

70 cl

McClelland Speyside SM Fles 70 cl 40%

SKU: 346070

Brons. Toffee, perzik, zoete banaan, chocolade, karamel en verse dennennaalden. Romig, fris met naar noga neigende zoetheid, tonen van siroop en kokos, wat chocolade en een hint eik. Lekker bij het dessert of na een goede maaltijd.

&

List price:
Price:

McClelland Highland SM Fles 70 cl 40%

SKU: 346069

Licht goud. Droge lichte turf met hinten van kruiden, kaneel en hazelnoot.
Fruitig, karaktervol en mooi in balans, met tonen van kruiden waaronder kaneel en een hintje vanille, wat notige tonen en een hintje turf. Ook lekker bij een Hollandse stamppot.
&

List price:
Price:

McClelland Lowland SM Fles 70 cl 40%

SKU: 346068

Goud bruin. Fruitig, gebrand eiken met karamel en een vleugje geboterde toast. Licht citrus en munt, geen turf, overheersende fruitige, gerstachtige smaak.

List price:
Price:

McClelland Islay SM Fles 70 cl 40%

SKU: 346067

Doordat deze whisky onder andere op sherry vaten gelagerd is, ontstaat de prachtige koperen kleur. In de neus ruik je de zee, iets ziltig vermengd met warme rook. Deze whisky is mooi in balans, iets zoetig en warm. Zoet, warm en gerijpt.

&

List price:
Price:

Royal Brackla SM 18Y Fles 70 cl 46%

SKU: 346065

Een elegante 18 jaar oude single malt van Royal Brackla die is gefinisht in Palo Cortado sherryvaten, waardoor er lagen van zoet gedroogd fruit en warme kruiden in het gehemelte ontstaan.

List price:
Price:

Glitter Fisk Gold Fles 70 cl 15%

SKU: 322043

Likeur met goudkleurige glitters met de smaak van tropische vruchten. Lekker als shot, maar ook heerlijk in een cocktail of als mixdrank.

List price:
Price:

Glitter Fisk Diamond Fles 70 cl 15%

SKU: 322042

Likeur met zilverkleurige glitters met de frisse smaak van Elderflower en limoen. Lekker als shot, maar ook heerlijk in een cocktail of als mixdrank.

List price:
Price:

Pages