• Nederlands
  • English
  • Deutsch

8x50 cl

Fever Tree Ginger Beer Doos 8x50 cl

SKU: 214350

Dit unieke drankje uit het Verenigd Koninkrijk wordt gemaakt van gember en is uiterst verfrissend. Perfect gebalanceerd een heerlijk om te gebruiken in cocktails. Doos van 8 x 50 cL.

List price:
Price:

Fever Tree Med. Tonic Wat Tray 8x50 cl

SKU: 213700

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water is een variant op de klassieke tonic water. Deze tonic is geheel natuurlijk en heeft een heerlijk verfrissende en zachte smaak.

List price:
Price:

Fever Tree Elderfl. Tonic Tray 8x50 cl

SKU: 213600

Deze tonic wordt gemaakt door het mengen van de olie uit de hand geplukte Engelse vlierbloesem, hoogwaardige kinine van de fever trees uit de Kongo en zuiver bronwater. Een verfijnde florale geur en smaak met een lichte bitterheid van de kinine.

List price:
Price:

Fever Tree Indian Tonic Tray 8x50 cl

SKU: 213590

Zuivere kinine, bittere sinaasappelolie uit Tanzania en bronwater uit Groot Brittannie vormen de basis van deze frisse tonic. Door de carbonatie heeft het een fluweel zachte afdronk en het gebruik van rietsuiker zorgt voor een zuiver mondgevoel.

List price:
Price:

Fever Tree Naturally Light Tonic Doos 8x50 cl

SKU: 210004

Fever Tree Naturally Light Tonic Water combineert limoen, aromatische botanicals, zacht bronwater, citroenzuur en een klein vleugje vruchtensuiker zodat een heerlijke, knapperige smaak tot stand komt die in evenwicht wordt gebracht door toevoeging van natuurlijke kinine.

List price:
Price:

Fever Tree Sicilian Lemonade Doos 8x50 cl

SKU: 210003

Met de geur en smaak van versgeperste citroenen, waaronder extracten van Siciliaanse citroenen is de Fever Tree Sicilian Lemonade een schitterende, bewolkte en sprankelende limonade. Perfect uitgebalanceerd om te worden gemengd met de beste fruitbekers, wodka�s of gins, het is even heerlijk als een verfijnde frisdrank op zichzelf.

List price:
Price:

Fever Tree Aromatic Tonic Doos 8x50 cl

SKU: 210002

Door de zachte bitterheid van Zuid-Amerikaanse angosturaschors te vermengen met producten, zoals kardemom, Spaanse peperbes en gember, ontstaat er een heerlijk, uniek tonisch water dan kan worden genoten met gin of als verfijnde frisdrank op zichzelf.

List price:
Price:

Fever Tree Ginger Ale Doos 8x50 cl

SKU: 210001

Door het gebruik van een unieke mix van drie van �s werelds beste natuurlijk geproduceerde gembers, subtiele botanische smaken en bronwater, heeft Fever Tree een heerlijke Ginger Ale gecre�erd met een authentieke en verfrissende smaak en aroma. Perfect in balans om de smaaktonen van de beste whisky�s, bourbons en rum te verbeteren.

List price:
Price:

Pages