• Nederlands
  • English
  • Deutsch

8x50 cl

Bah Humbug Kerstbier Doos 8x50 cl 5%

SKU: 13076

Bah Humbug is een kerstbier met een donkerkopere kleur. Hij heeft aroma's van mout en kaneel en een lichtbittere nasmaak.

List price:
Price:

Fever Tree Ginger Beer Doos 8x50 cl

SKU: 21435

Dit unieke drankje uit het Verenigd Koninkrijk wordt gemaakt van gember en is uiterst verfrissend. Perfect gebalanceerd een heerlijk om te gebruiken in cocktails. Doos van 8 x 50 cL.

List price:
Price:

Dr Thirstys Blonde Ale OW Tray 8x50 cl 4,1%

SKU: 16084

Dr Thirstys Blonde Ale bevat een ongepasteuriseerde, glinsterende en blonde smaak van fruit. Het biertje heeft een geurig aroma en dient als een onmiddelijke verfrissing.

List price:
Price:

Wychwood Hobgoblin Gold Tray 8x50 cl 4,5%

SKU: 16082

Dit bier uit het Verenigd Koninkrijk kenmerkt zich door licht fruitige aroma's en tonen van onder andere karamel en toffee. Goed te combineren met vette vis. Het alcoholpercentage bedraagt 4,5%.

List price:
Price:

Wychwood Hobgoblin IPA OW Tray 8x50 cl 5,3%

SKU: 16081

Dit bier uit het Verenigd Koninkrijk kenmerkt zich door sterk hoppige aroma's, een frisse bitterheid en tropische tonen door het gebruik van speciale hopsoorten. Het alcoholpercentage bedraagt 5,3%.

List price:
Price:

Black Wych Porter OW Tray 8x50 cl 5%

SKU: 16083

Dit bier uit het Verenigd Koninkrijk kenmerkt zich door de zwarte kleur. De smaak is heerlijk zacht en bevat veel moutbitter. Tonen van chocolade en koffie komen naar voren. Het alcoholpercentage bedraagt 5%.

List price:
Price:

Fever Tree Mediterranean Tonic Water Doos 8x50 cl

SKU: 21370

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water is een variant op de klassieke tonic water. Deze tonic is geheel natuurlijk en heeft een heerlijk verfrissende en zachte smaak.

List price:
Price:

Fever Tree Elderflower Tonic Tray 8x50 cl

SKU: 21360

Deze tonic wordt gemaakt door het mengen van de olie uit de hand geplukte Engelse vlierbloesem, hoogwaardige kinine van de fever trees uit de Kongo en zuiver bronwater. Een verfijnde florale geur en smaak met een lichte bitterheid van de kinine.

List price:
Price:

Pages