Biercolumn Wim Eussen: 'Stacheln'
Wim Eussen is verbonden aan Hansen Dranken als Adviseur Speciaalbier. Als Gediplomeerd Internationaa...
Lees verderDe afgelopen eeuwen hebben brouwers gezien dat de zomer een periode is waarin de dorst gelest moet worden met bieren die passen. Ze zijn niet te zwaar in smaak of percentage, lessen de dorst én vragen om een nieuwe ronde! Slimme jongens, die brouwers.
We hebben dan ook een keur aan bieren die we kunnen bestellen om de zomer te vieren:
Ben je meer van de cocktails weet dan dat deze ook met bier gemaakt kunnen worden! We noemen ze dan liefkozend ‘hoptails’. Zeker de moeite waard om een keer te proberen in de horeca of thuis, bij de barbecue!
Om een beetje indruk te maken op je gasten met een heuse hoptail hieronder mijn recept voor een heerlijke Non-de-Spritz:
Wat heb je nodig:
Hoe ga je te werk:
Veel plezier op het terras en bij de BBQ!
Om onze website te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zijn.