• Nederlands
 • English
 • Deutsch

Win de unieke Limburgse Witte City Bike – Spelregels & voorwaarden

Win de unieke Limburgse Witte City Bike bij Hansen Dranken – Spelregels & voorwaarden

Hansen Dranken en Brouwerij Cornelissen hebben de handen ineen geslagen voor deze fantastische actie. Bestel tussen 30 juni en 29 juli drie of meer kratten Limburgse Witte in drie varianten - Enig Echt, Citroen en Rosé – en maak kans op een unieke The Cheetah 3.0 Fixed Gear Bike.

 

BROUWERIJ CORNELISSEN - LIMBURGSE WITTE

Al sinds de jaren 1800 brouwt de familie Cornelissen bier en sinds 1859 doet ze dat in Opitter in Belgisch Limburg. Ambacht en traditie worden er gecombineerd met een toets van de nieuwste technieken, wat resulteert in een heel mooi aanbod hoge kwaliteitsbieren. Waaronder de prijswinnend Belgisch witbier onder de noemer Limburgse Witte.

Limburgse Witte Enig Echt
Een stevig troebel witbier. Ongefilterd voor een ongebreidelde smaak en afdronk. Geen extra gedoe, gewoon lekker met zijn smaaktoets van koriander en sinaasappel. De Enig Echt vormt de basis van verschillende fruitbieren.

Limburgse Witte Citroen
Brouwerij Cornelissen heeft bij dit frisse witbier de Limburgse Witte Enig Echt als basis genomen en daar een toets van citroen aan toegevoegd om een heerlijk dorstlessend witbier te creëren.

Limburgse Witte Rosé
Ook Limburgse Witte Rosé is een variatie op de Enig Echt. Door de toevoeging van framboos aan het traditionele recept heeft het witbier een zoet, fruitig kantje.

THE CHEETAH 3.0 FIXED GEAR BIKE
De Cheetah 3.0 Fixed Gear fiets is een trendy minimalistische stadsfiets met een sportief karakter. Uitgerust met een flip / flop naaf en handremmen, waardoor de fiets in fixed gear of normale vrijloopmodus staat. De fixie, of ook single-speed, is oorspronkelijk een baanfiets die wordt gebruikt door fietskoeriers in Amerika, zoals in New York en San Francisco. Wat de fiets extra uniek maakt is de Limburgse Witte branding die speciaal voor deze actie is uitgevoerd.

 

SPELREGELS & VOORWAARDEN

 • Actieperiode loopt van 30 juni tot en met 28 juli 2020. Om mee te dingen moet de bestelling dus vóór 29 juli geplaatst worden
   
 • Gedurende deze periode gelden extra scherpe actieprijzen
   
 • Bestelling moet bestaan uit minimaal één krat van alle drie de varianten om mee te dingen voor de prijs. Dus één krat Limburgse Witte Enig Echt, één krat Limburgse Witte Citroen en één krat Limburgse Witte Rosé
   
 • Bestellen is deelnemen – geen recht van retour
   
 • Deze actie geldt enkel en alleen voor bestellingen namens groothandels, slijterijen en/of horeca. Particulieren en export zijn voor deze actie uitgesloten.
   
 • Winnaar wordt uitverkozen door middel van een loting (lootjes trekken) op 29 juli