• Nederlands
  • English
  • Deutsch

BBB Maastricht

BBB Maastricht

BBB Maastricht

Hansen Dranken staat ook dit jaar op de BBB in Maastricht. In het Mecc in Maastricht is Hansen Dranken niet met 1, maar met 2 stands vertegenwoordigd. Zo hebben wij voor Astoria een geheel eigen stand zodat dit mooie merk goed tot zijn recht komt.

'BBB heeft de ambitie om internationaal een toonaangevende rol te spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Dit driedaagse vakevent is opgebouwd uit vier werelden, die elk worden aangekleed en ingericht conform het thema.
Op Beverage Beach kunnen bezoekers uiteenlopende dranken proeven. In Food Forest maakt de bezoeker kennis met nieuwe gerechten en authentieke smaken. In Variety Valley vindt men naast non-food ook innovaties en brancheverenigingen. Folie Culinaire is het exclusieve evenement voor de internationale gastronomie, dat uitsluitend op uitnodiging toegankelijk is.'

Hansen Dranken op de BBB

Op 9, 10 en 11 oktober kunt u ons vinden op de Beverage Beach, stand nummer BB 410 & BB 504. Loop eens binnen bij Hansen Dranken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Hansen Dranken. Laat u ook verleiden door al het moois dat Astoria u te bieden heeft. Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord met een heerlijke versnapering.