• Nederlands
  • English
  • Deutsch

BBB Maastricht - 8, 9 en 10 oktober

BBB Maastricht 2018

Ook dit jaar is het MECC in Maastricht weer het decor voor de BBB Horecavakbeurs 2018. Horecaondernemingen en toeleveranciers krijgen op de BBB een platform om elkaar te ontmoeten, van elkaar te kunnen leren en goede zaken met elkaar te doen. Hansen Dranken is ook dit jaar vertegenwoordigd met 2 stands. De Hansen Dranken bierstand (BB.430) en onze wijnstand (BB.426).

BBB Maastricht. Dé Horecavakbeurs. 

'BBB heeft de ambitie om internationaal een toonaangevende rol te spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Dit driedaagse vakevent is opgebouwd uit vier werelden, die elk worden aangekleed en ingericht conform het thema.
Op Beverage Beach kunnen bezoekers uiteenlopende dranken proeven. In Food Forest maakt de bezoeker kennis met nieuwe gerechten en authentieke smaken. In Variety Valley vindt men naast non-food ook innovaties en brancheverenigingen. Folie Culinaire is het exclusieve evenement voor de internationale gastronomie, dat uitsluitend op uitnodiging toegankelijk is.'

Hansen Dranken op de BBB

Op 8, 9 en 10 oktober kunt u Hansen Dranken vinden op Beverage Beach, standnummers BB.426 en BB.430. Bij stand 426 kunt u kennis maken met een aantal van de meest heerlijke wijnen die wij in ons assortiment voeren. Onze wijn connaisseur Arnoud Barendsen vertelt u alles over onze wijnen, de private labels die wij voeren en hoe dat voor u van meerwaarde kan zijn.

Bij onze bierstand, BB.430, kunt u onder het genot van een versnapering informatie inwinnen over de mogelijkheden die Hansen Dranken u te bieden heeft. Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord. Wij zien u graag op 8, 9 of 10 oktober bij één van onze stands.

BBB stand 426