• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Catz Dry Gin behaalt ‘Master’-onderscheiding

Catz Dry Gin

De Global Gin Masters 2017

Tijdens de Global Gin Masters 2017 in Londen heeft de Nederlandse Catz Dry Gin de hoogste onderscheiding gekregen van een vakkundige jury. De Global Gin Masters is een hoog aangeschreven internationale competitie waarin diverse categorieën gin worden beoordeeld. In de grootste categorie ‘London Dry Gin’ kreeg Catz Dry Gin, als enige, de ‘Master’-medaille. De hoogste onderscheiding die uitgereikt kan worden. De jury omschreef de gin als ‘goddelijk’ en dat lijkt ons niet bepaald een slechte omschrijving.

Catz Dry Gin

Catz Dry Gin is een nieuwe gin en wordt gedistilleerd door één van de oudste familiedistilleerderijen van Nederland. Al ruim 225 jaar wordt in de distilleerderij te Schiedam, die als één van de weinigen het predicaat ‘World Class Distillery’ mag dragen, in kleine koperen potstills de basis voor hun jenevers en andere spirits gedistilleerd.

De verovering van de Nederlandse markt

In een rap tempo wordt de Nederlandse Gin-markt veroverd door Catz Dry Gin. Steeds meer mixologists en bartenders nemen deze Nederlandse Gin in hun assortiment op. Ook bij Hansen Dranken is Catz Dry Gin verkrijgbaar. Wij zijn er dan ook enorm trots op dat we deze prijswinnende gin mogen aanbieden. Een verrijking voor ons assortiment.