• Nederlands
  • English
  • Deutsch

In de schijnwerper: Sancti Adalberti Abdijbieren

In de schijnwerper: Sancti Adalberti

Het enige Nederlandse, biologische, Benedictijner Abdijbier

In de Abdij van Egmond worden de abdijbieren van Sancti Adalberti gebrouwen. De bieren worden gebrouwen in licentie met de Abdij van Egmond en daarmee zijn de bieren het enige Benedictijner Abdijbier van Nederland. De Sancti Adalberti bieren worden met liefde gebrouwen waarbij de duurzaamheid van het proces niet uit het oog wordt verloren. De passie voor het brouwen, voor het bier en voor de omgeving waar Egmonders zo ontzettend trots op zijn, proef je terug in de adbijbieren van Sancti Adalberti. De bieren worden gebrouwen met het water uit de bron op de Adalbertusakker in Egmond-Binnen en volgens de overleveringen heeft deze een geneeskrachtige werking.

Hansen Dranken en Brouwerij Egmond hebben de handen inééngeslagen om mensen beneden de grote rivieren kennis te laten maken met de Sancti Adalberti bieren. Wij zijn namelijk van mening dat het enige Nederlandse Benedictijner Abdijbier ook in het zuiden van het land volop verkrijgbaar moet zijn. En niet alleen omdat het unieke bieren zijn, maar ook gewoon omdat het heerlijk smaakt. 

 

 

 

De volgende soorten zijn bij Hansen Dranken verkrijgbaar:

Sancti Adalberti Blonde (doos 6x75 cl en doos 24x33 cl)
Sancti Adalberti Dubbel (doos 6x75 cl en doos 24x33 cl)
Sancti Adalberti Tripel (doos 6x75 cl en doos 24x33 cl)
Sancti Adalberti Witte (doos 24x33 cl)
Sancti Adalberti Abdijbock (fust 20 liter en doos 24x33 cl)
Sancti Adalberti Pastorale (fust 20 liter en doos 6x75 cl)

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen (kan alleen als u als klant bij Hansen Dranken staat ingeschreven) kunt u een e-mail sturen naar verkoop@hansendranken.nl of ons bereiken op telefoonnumer: 0475 43 84 70.

Sancti Adalberti bieren