• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Dranken & Pakket Expo 2018

Dranken & Pakket Expo 2018

Hansen Dranken importeert wijnen van een 25-tal wijnhuizen uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Portugal en Chili exclusief voor de Nederlandse markt.

Op de Drank & Pakket Expo 2018 presenteren wij onder andere een gedeelte van het Astoria assortiment waaronder de vernieuwde 9.5-lijn, diverse wijnen van wijnhuis Velenosi uit de Marken, onze nieuwste aanwinsten: de wijnen van Franz Sauerstingel uit Oostenrijk en de Sangria’s en aperitiefwijnen / mixen van Vincolores, de wijnen van Château Saint-Jean d’Aumières uit de Terrasses du Larzac en onze eigen import van Italiaanse likeuren en Vermouth. Daarnaast zullen ook onze eigen merken jenever en overig gedistilleerd aan bod komen op de Drank & Pakket Expo 2018.

Natuurlijke hebben wij speciale aandacht voor Astoria.

Astoria is een trots familiebedrijf. Dit ultra modern wijnhuis ligt in één van de mooiste wijngebieden van Italië: “Val de Brun” in Refrontolo, in het hart van de DOCG zone Conegliano – Valdobbiadene. Op deze wijngaarden van ruim 40 hectare worden naast Prosecco’s (waaronder de met verschillende gouden medailles bekroonde Millisimato) ook barrique wijnen zoals Colli di Conegliano, Crevada en Croder gemaakt.

Door de elegante uitstraling en de uitmuntende smaak worden de Astoria producten geserveerd in de meest exclusieve restaurants, wijnhuizen en bars in de hele wereld. Op de New York International Wine Competition 2015 is Astoria uitgeroepen tot Prosecco Winery of the Year en in 2017 als White Wine Winery of the Year.

Wij begroeten u graag op onze stand waar u (hernieuwd) kennis kunt maken met ons en dit fantastische wijnhuis.