• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Export: van Linne naar de rest van de wereld

Beladen vrachtwagen

Waar het voor Hansen Dranken begon met het huis-aan-huis verkopen van vruchtenlimonades, hebben wij tegenwoordig een eigen exportafdeling die onze dranken over de hele wereld verkoopt. Bedrijven uit o.a. China, Vietnam en Australië weten de weg te vinden naar het kleine Midden-Limburgse Linne.

Alles op één factuur

Of het nu gaat om kleine hoeveelheden, volle vrachtwagens of complete containers: onze exportafdeling zorgt ervoor dat uw zending vanaf Linne naar waar dan ook ter wereld tot in de puntjes wordt verzorgd. Samen met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van partnerbedrijven (o.a. transporteurs en douaneloodsen), zorgen wij voor de export van de door u bestelde goederen. Hansen Dranken werkt daarbij volgens het principe van ‘alles op één factuur’: wij zijn uw aanspreekpunt en regelen alles voor u. Van het tijdig plannen van (overzees) transport tot aan het correct afhandelen van de douaneformaliteiten die daarbij komen kijken.

AGP-vergunning

Hansen Dranken beschikt over een AGP-vergunning. Dat houdt in dat wij bij de inkoop op het totale drankenassortiment geen accijns hoeven af te dragen. Zodoende kunnen wij bier en gedistilleerde dranken accijnsvrij verkopen naar het buitenland. De levering zal dan door ons voorzien worden van een, door de douane goedgekeurd, accijnsdocument. Het maakt het exportproces voor u een stuk gemakkelijker.

Contact: export@hansendranken.nl