• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Groothandel

Hansen Dranken

Hansen Dranken is in 1947 opgericht in Linne, een dorpje onder de rook van Roermond in Midden Limburg. Wat begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijke drankengroothandel met meer dan 100 medewerkers en een totale opslagcapaciteit van 13.500 m2. Wij leveren ons uitgebreide drankenassortiment aan drankengroothandels, groothandels in aanverwante branches (zoals de foodbranche), slijterijen, retailorganisaties, supermarkten, wijnhandels en speciaalzaken in heel Nederland. Met name in de Magazijn 1provincie Limburg leveren wij ook aan horecazaken waar wij de drank tot in de opslagkelders afleveren.

Persoonlijk en flexibel

Ondanks de grote groei van Hansen Dranken vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Wij leveren de dranken door heel het land met ons eigen wagenpark waarbij we werken met vaste chauffeurs op vaste routes. Zo leren wij onze klanten goed kennen en kunnen daardoor flexibeler inspelen op eventuele onvoorziene omstandigheden.
 

Afhaalservice

Naast de bestelservice kunt u ook zes dagen in de week gebruik maken van onze afhaalservice. Wilt u niet vastzitten aan één bepaalde vaste levertijd of mocht u onverhoopt iets tekort komen en met spoed nodig hebben, dan kunt u een bestelling plaatsen en deze dan zelf afhalen bij ons magazijn in Linne.