• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Private Labels Hansen Dranken

Noyet Jonge Graanjenever

Noyet Jonge Graanjenever is een 100% gestookte graanjenever. De gebruikte moutwijn voor deze jenever bestaat uit rogge, gerst, tarwe en gedistilleerde jeneverbessen. Noyet Jonge Graanjenever heeft een zeer aangename, zachte smaak en een uitgesproken karakter.

 

Noyet Lichte Borrel

Vanwege een lager alcoholpercentage van lichte jenever mag het officieel geen jenever genoemd worden. Vandaar dat onze lichte jenever de Noyet Lichte Borrel heet. De Noyet Lichte Borrel heeft, dankzij zijn mooie receptuur, een hele zachte smaak. Daarnaast heeft deze authentieke borrel een aangename afdronk.

 

Davidson London Dry Gin

Davidson London Dry Gin is gedistilleerd met o.a. jeneverbessen, sinaasappelschil en koriander, waardoor het zijn speciefieke smaak krijgt. Zoals de naam "London" aangeeft, bevat het geen toegevoegde smaak- en/of geurstoffen, maar is het 100% natuurlijk. Davidson London Dry Gin is een uitstekende basis voor een goede gin-tonic!

 

Dupuis Vieux Grande Réserve

Dupuis Vieux, Grande Réserve is een 100% gedistilleerde drank waaraan verschillende extracten zijn toegevoegd. Vieux is lekker zo, na de maaltijd, of heerlijk als mixdrank met cola.

 

Chapka Original Vodka

Chapka Original Vodka is gedistilleerd uit 100% graan. Het heeft een zeer zuivere geur en smaak. Het kan zo gedronken worden, al dan niet met ijs, of gemixt met bv tomatensap, citroensap, sinaasappelsap, goldstrike, cranberrysap en koffielikeur. De bekendste cocktails met vodka zijn de Bloody Mary en de Screwdriver.

 

Santa Marita Premium Rum

Santa Marita is een uit suikerrietmelasse gedistilleerde premium rum. Santa Marita heeft een zuivere geur en smaak en laat zich graag mixen, maar kan ook zo gedronken worden. 

 

Montlee Original Spirit Special Blend

Montlee Original Blend is gemaakt van diverse spirits met o.a malt die zorgen voor een unieke samenstelling. Montlee is uitstekend om te mixen.

 

Glendower Blended Scotch Whisky

Scotch whisky is een sterke drank die is gedistilleerd uit gegist graanbeslag, gerijpt op houten vaten voor minimaal 3 jaar en minimaal een alcoholpercentage van 40% moet hebben. Glendower Scotch Whisky is samengesteld uit verschillende blended malt- en graanwhisky's. Op deze manier verkrijgt men een heel complexe smaak. Glendower Scotch Whisky heeft een zachte smaak, die door de lagering op eikenhout een krachtige, fruitige whisky geeft.