• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Astoria

Astoria landschap

Astoria Wijn

Hansen Dranken is dé importeur voor Nederland van de prachtige wijnen van Astoria. Net als Hansen Dranken is Astoria een trots familiebedrijf. Opgericht in 1987 maken de huidige eigenaren Paolo en Giorgio Polegato wijnen van het allerhoogste niveau. De streek waar Astoria zich bevindt, staat vooral bekend om haar prosecco’s. Maar naast prosecco produceert Astoria ook heerlijke op het vat gerijpte wijnen zoals de Colli de Conegliano wijnen Crevada en Croder.

Achter alle wijnen van Astoria staat een team van deskundige en vaardige professionals met passie voor het vak van wijnmaken. Niet alleen aan de wijn zelf is veel aandacht besteed, ook de creatieve verpakkingen van de producten van Astoria springen uit het oog. Door de elegante stijl worden de Astoria producten geserveerd in de meest exclusieve restaurants en (wijn)bars in de hele wereld.

Door traditie, innovatie, de kwaliteit en de creatieve marketing heeft Astoria in de loop van de jaren al veel prijzen in de wacht gesleept. Hansen Dranken is dan ook oprecht trots dat wij importeur zijn van dit schitterende merk.

Meer informatie kunt u vinden op de site van Astoria.