• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Eigen merken frisdrank

Frisdrank groothandel

In het assortiment van Hansen Dranken zitten alle gangbare merken frisdranken verkrijgbaar in Nederland. Het aanbod is zo groot dat wij als groothandel frisdrank niet eens alle merken frisdrank hoeven op te nemen om een zo compleet mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. Ieder jaar en zelfs ieder seizoen komen er weer nieuwe varianten op de markt waarvan wij dan gaan bekijken of het een aanvulling is voor ons assortiment of niet. Toch komt het nog wel eens voor dat we net een artikel missen waarvan we denken dat het een aanvulling is voor ons assortiment.

Energydrankjes

De populariteit van energydrankjes in Nederland is de laatste jaren explosief gestegen. De nieuwe merken zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. De grote merken zoals Red Bull en Monster zijn tegenwoordig niet meer uit de schappen weg te denken en vrijwel iedere Nederlandse supermarktketen heeft tegenwoordig zijn eigen, goedkopere huismerk energydrank. Hansen Dranken had nog niet zo’n alternatief voor handen en een paar jaar geleden is dan ook het idee ontstaan om een eigen energydrankje op de markt te brengen: Download Energy.

Download Energy

Download Energy is een kwalitatief hoogstaande energydrank die zeer scherp geprijsd is. Iedereen heeft wel eens momenten waarop je net iets meer energie kunt gebruiken. Tijdens een lange autorit kan het wel eens moeilijk zijn om je focus te houden op de weg en het vele verkeer. Of tijdens het hard studeren voor een tentamen. Met Download Energy krijg je net die oppepper die je nodig hebt om je weer goed te kunnen concentreren op de taken die je voorhanden hebt. De Taurine en de Cafeïne in Download Energy zorgen voor die extra boost energie waardoor je er weer tegen aan kunt.

Download Energy is niet geschikt voor kinderen, diabetici en mensen die gevoelig zijn voor cafeïne.

Download Energy Drink