• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Hansen Dranken en L1 Samen voor de Voedselbank

Logo L1 samen voor de voedselbank

Het begint inmiddels een ware kersttraditie te worden. Ieder jaar in december organiseert L1 samen met heel Limburg acties om zoveel mogelijk voedselpakketten in te zamelen voor de voedselbanken in Limburg. Afgelopen donderdag 13 december was de grote finale van de actie L1 samen voor de voedselbank. In een live uitzending werd de uitslag van de actie bekend gemaakt.

Omdat wij dit zo’n fantastische actie vinden, hebben wij ook besloten om ons steentje bij te dragen. We hebben maar liefst 2160 flesjes Venete Water en 2754 flessen kinderchampagne gedoneerd. Daarnaast doneert Hansen Dranken ook nog eens een bedrag van € 250,- zodat zoveel mogelijk mensen van een mooie kerst kunnen genieten.

In totaal werden er maar liefst 346.971 producten opgehaald voor de voedselbanken. Een recordopbrengst. Maar je kunt nog altijd blijven doneren. Op de site van L1 kun je nog t/m 31 december online doneren en op de sites van de verschillende voedselbanken kun je het hele jaar doneren. Want steun van de voedselbank is voor sommigen het hele jaar nodig.

L1mburg
Voedselbank Venlo
Voedselbank Limburg-Zuid
Voedselbank Limburg-Noord
Voedselbank Midden-Limburg
Voedselbank Weert
Voedselbank Peel & Maas