• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Hansen Dranken feliciteert Weltenburger Kloster, Schneider Weisse en Stiegl!

Logo EBS

Weltenburger Kloster, Schneider Weisse en Stiegl vallen in de prijzen bij de European Beer Star Competition.

Tijdens de 16de European Beer Star Competition afgelopen woensdag 13 november 2019 zijn de bieren van Weltenburger Kloster, Schneider Weisse en Stiegl in de prijzen gevallen. Weltenburger Kloster ASAM Bock heeft goud gewonnen in de categorie German-Style Dunkler Doppelbock. In de categorie South German-Style Weizenbock Dunkel heeft de Schneider Weisse Aventinus Tap 6 zilver behaald terwijl de Original Tap 7 en de Aventinus Eisbock respectievelijk zilver en brons hebben gewonnen in de categorieën South German-Style Hefeweizen Bernsteinfarben & Ultra Strong Beer. Stiegl heeft in de categorie German-Style Pilsner de zilveren medaille gewonnen. 

Als exclusief importeur van Nederland is Hansen Dranken enorm trots dat deze bieren in de prijzen zijn gevallen en feliciteert zij Weltenburger Kloster, Schneider Weisse en Stiegl!

De European Beer Star Competition wordt sinds 2004 georganiseerd door de Associatie van Private Brauereien en is één van de belangrijkste biercompetities in de wereld. Gedurende 2 dagen worden de ingezonden bieren blind getest en beoordeelt door een internationale vakjury. Na deze 2 dagen worden de drie beste bieren in alle 67 categorieën gekozen.