• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Het hart van de Limburgse horeca

Hansen Dranken: de horeca groothandel van Limburg

Het aantal Limburgse horecaklanten van Hansen Dranken is in de loop van de jaren enorm toegenomen. Als horeca groothandel leveren wij aan meer dan 500 horecazaken door heel Limburg zoals, (eet)cafés, cafetaria’s, restaurants, sportkantines, culturele centra, verenigingslokalen en bedrijfskantines.

Amstel radlerEen uniek assortiment

Hansen Dranken is een onafhankelijke drankenhandel. Dat betekent dat u bij ons nooit gebonden bent aan de producten van één brouwerij. U heeft bij ons de vrijheid om te kiezen welke dranken u wilt afnemen. Zo kunt u uw eigen, unieke assortiment samenstellen en kunt u optimaal inspelen op actuele trends. Wij adviseren u en kunnen samen een gevarieerde drankkaart samenstellen, indien gewenst met een advies voor het te kiezen glaswerk.

Wijnhandel

Onder aanvoering van onze wijnspecialist proberen wij een onderscheidend wijnassortiment neer te zetten. Vanuit dit assortiment helpen wij u graag om een uitgebalanceerde kaart met kwaliteitswijnen samen te stellen met deskundig wijn-spijsadvies. Daarbij kijken wij ook naar het segment waarin u met uw zaak actief bent. Een loungebar serveert natuurlijk andere wijnen dan een sterrenrestaurant.

Profiteer mee van onze kennis

Al jarenlang werken wij samen met een aantal gerenommeerde brouwerijen. De kennis en de expertise die we tijdens deze samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd, delen we graag met u. Als (beginnend) horecaondernemer is het vandaag de dag belangrijk om u te onderscheiden van de concurrentie. Onze specialisten kunnen u adviseren over verschillende onderwerpen als, bier- en koeltechniek, interieur en aankleding, de samenstelling van het drankassortiment, de keuze voor het merk bier, de financiering en nog veel meer. In samenwerking met de Tapwacht Academy bieden wij de mogelijkheid tot taptrainingen voor horecaondernemers en hun personeel. Het verzorgen van een mini-wijncursus voor horecazaken, die bijvoorbeeld een kleine kaart willen introduceren, behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

Astoria

Onderhoudsdiensten

Als horecaondernemer bent u niet verplicht om een onderhoudscontact met uw brouwerij af te sluiten. Ongeacht welk biermerk u voert of welke tapinstallatie u heeft: voor groot periodiek onderhoud kunt u bij Hansen Dranken terecht. Bij ons krijgt u één onderhoudscontract voor zowel bier- als koeltechniek. De servicedienst bestaat uit vakkundige monteurs die snel op locatie zijn om eventuele storingen te verhelpen.

Storingsdienst

Heeft u bij ons een onderhoudscontract, dan kunt u 7 dagen per week onze storingsdienst bellen.