• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Je haalt 't ook bij Slijterij Hanzo

Slijterij Hanzo

Waar u bij Hansen Dranken een zakelijke klant moet zijn om onze artikelen aan te kunnen schaffen, kunt u als particulier terecht bij Slijterij Hanzo. De slijterij is te vinden naast ons distributiecentrum aan de Veestraat in Linne. Hier is bijna alles verkrijgbaar wat ook in het ruime drankassortiment van Hansen Dranken verkrijgbaar is.

Let op: De slijterij heeft natuurlijk niet de oppervlakte heeft om alle producten van de groothandel in de schappen te zetten. Wilt u zeker zijn dat uw product voorhanden is bij een bezoek aan de winkel? Bel dan eventjes van tevoren, zodat het product eventueel uit het magazijn gepickt kan worden. Onze verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar en adviseren u over ons gevarieerde aanbod bier, wijn, frisdranken en sterke dranken.

Pakketten en relatiegeschenken

Naast de verkoop van dranken, is Slijterij Hanzo gespecialiseerd in het samenstellen en verkopen van drank- en bierpakketten, relatiegeschenken en kerstpakketten. U kunt er niet alleen terecht voor één of enkele pakketten, u kunt ook een groot aantal pakketten laten maken die zelfs bezorgd kunnen worden voor u. In onze winkel staan kant- en klare pakketten, maar het op maat samen laten stellen van een pakket waarbij u zelf kiest uit ons uitgebreide (drank)assortiment, behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de mogelijkheden?
Breng ons een bezoek, bel 0475-438479 of stuur een e-mail naar slijterij@hansendranken.nl.

Openingstijden Slijterij Hanzo

Wist u ook al dat de openingstijden van Hansen Dranken en Slijterij Hanzo van elkaar verschillen? De openingstijden van Slijterij Hanzo vindt u hier.

Bierpakket Hanzo    Wijnhoek Hanzo