• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Je haalt 't ook bij Slijterij Hanzo

Slijterij Hanzo

Waar u bij Hansen Dranken een zakelijke klant moet zijn om onze artikelen aan te kunnen schaffen, kunt u als particulier terecht bij Slijterij Hanzo. De slijterij is te vinden naast ons distributiecentrum aan de Veestraat in Linne. Hier vindt u alles wat wij in ons ruime drankassortiment aanbieden. De verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar en adviseren u over ons gevarieerde aanbod bier, wijn, frisdranken en sterke dranken.

Pakketten en relatiegeschenken

Naast de verkoop van dranken, is Slijterij Hanzo gespecialiseerd in het samenstellen en verkopen van drank- en bierpakketten, relatiegeschenken en kerstpakketten. U kunt er niet alleen terecht voor één of enkele pakketten, u kunt ook een groot aantal pakketten laten maken die zelfs bezorgd kunnen worden voor u. In onze winkel staan kant- en klare pakketten, maar het op maat samen laten stellen van een pakket waarbij u zelf kiest uit ons uitgebreide (drank)assortiment, behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de mogelijkheden?
Breng ons een bezoek, bel 0475-438479 of stuur een e-mail naar slijterij@hansendranken.nl.

Openingstijden Slijterij Hanzo

Wist u ook al dat de openingstijden van Hansen Dranken en Slijterij Hanzo van elkaar verschillen? De openingstijden van Slijterij Hanzo vindt u hier.

Bierpakket Hanzo    Wijnhoek Hanzo