• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Limburgs lekkerste: Ozze Overst 2018

Ozze Overst 2018

Hansen Dranken is een unieke samenwerking aangegaan met Ruud Verstegen, eigenaar van Landgoed Overst in Voerendaal. Samen hebben ze een nieuwe Limburgse wijn geproduceerd en onder de naam Ozze Overst op de markt gebracht. Zoals de naam al aangeeft, is het ‘onze’ wijn. Wijn van Limburgse bodem. Gemaakt door Limburgers, voor iedereen die Limburg een warm hart toedraagt. Deze cuvée is een blend van de mooiste wijnen van Landgoed Overst in Voerendaal waarbij de Pinot Gris domineert. Hierdoor is Ozze Overst toegankelijk, herkenbaar en een uitstekende combinatie met diverse gerechten. Het unieke etiket wordt ieder jaar ontworpen door een Limburgse kunstenaar. Het etiket 2018 is geschilderd door Thijs Heijnen. “Via mijn werk wil ik mensen vrolijk maken. Mijn stijl is net als Ozze Overst: fris, energiek, uitbundig en exclusief.”

Schenken - Dagblad de Limburger

Voor zijn column 'Schenken' in Dagblad de Limburger van 30 april 2019 heeft Ray Simoen Ozze Overst geproefd en beoordeeld. "Een frisse wijn die geurt naar appeltjes, citrus en vleugjes perzik. Vrolijk danst hij je mond binnen. Eerst leuk zoet, dan fris zuur en aan het eind een timide bittertje", aldus Ray. Klik hier voor het hele artikel.

Ook ontzettend benieuwd geworden naar deze heerlijke Limburgse wijn? Neem contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer: 0475 438 460 of stuur een e-mail naar: verkoop@hansendranken.nl
 

(Bron: Simoen, R. (30 november 2019) Katern LEEF! Schenken! Montere metgezel voor asperge. Dagblad de Limburger. P3)