• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Magisch Maastricht 2018

Magisch Maastricht Reuzenrad 18

Één van de mooiste pleinen van Nederland wordt in de maand december omgetoverd tot hét mooiste winterplein van Nederland. Het Vrijthof in Maastricht staat in de maand december weer helemaal in het teken van Magisch Maastricht. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Een schaatsbaan, een kerstmarkt, voor de allerkleinsten is er een carrousel, de kerstshop ‘Magic Christmas World’, het Huis van de Kerstman, een reuzenrad, Dickens Village een apart, sfeervol dorpje op het plein met typische (streek)producten en ambachten, een winterglijbaan en nog heel veel meer.

Ook dit jaar is Hansen Dranken weer 1 van de trotse (hoofd)sponsors van Magisch Maastricht. Zo verzorgen wij de koel- en taptechnieken die aanwezig zijn op Magisch Maastricht en zorgen we ervoor dat ook de inwendige mens op Magisch Maastricht niks tekort komt met het leveren van onze dranken aan dit prachtige winterfestijn. 

Kom van 1 t/m 31 december 2018 langs en beleef de winter in al haar mooiste en gezelligste facetten op het Vrijthof in Maastricht.

Magisch Maastricht treintje

Magisch Maastricht kerstbal

Magisch Maastricht glijbaan