• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Particulier ?

Slijterij Hanzo
Slijterij Hanzo

Alle frisdranken, bieren, gedistilleerde dranken en een groot aantal wijnen die wij leveren aan onze zakelijke klanten, verkopen wij ook direct aan particulieren. Dat doen wij in onze eigen slijterij die direct naast ons distributiecentrum aan de Veestraat in Linne ligt: Slijterij Hanzo. Onze verkoopmedewerkers hebben een brede productkennis en adviseren u graag over ons gevarieerde aanbod bier, wijn, frisdrank en gedistilleerd.

Bekijk onze speciale aanbiedingen.

Volg slijterij Hanzo ook op Facebook.

Pakketten en relatiegeschenken
Naast de verkoop van dranken zijn wij ook gespecialiseerd in het samenstellen en verkopen van (drank)pakketten, relatiegeschenken en kerstpakketten. Of het nu gaat om enkele pakketten of grotere aantallen die bezorgd moeten worden: u haalt het bij Slijterij Hanzo. In onze slijterij vindt u altijd een ruime hoeveelheid kant-en-klare pakketten waaruit u kunt kiezen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een pakket op maat voor u samenstellen, waarbij u zelf een aantal mooie producten uitkiest uit ons uitgebreide (drank)assortiment.

Proeverij of cursus bij u aan huis
Wist u dat u ons ook kunt inhuren om bij u thuis een mini-cursus of proeverij te verzorgen? Het is een leuke manier om invulling te geven aan uw feest. Onze medewerkers hebben veel kennis van o.a. whisky’s, gedistilleerd en mixdranken. En weten dit op een leuke, informatieve manier over te brengen op uw gezelschap. 

Bel 0475-438479 of stuur een e-mail naar slijterij@hansendranken.nl en informeer naar de mogelijkheden.