• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Volendamse vriendengroep Simon Keizer bestormt de markt met SamSam Vodka Seltzer

Na Amerika is nu Nederland aan de beurt: De zomer van 2021 wordt de zomer van de hard seltzers. De bekende Volendamse zanger Simon Keizer bestormt samen met zijn partners de Nederlandse drankenmarkt met SamSam Vodka Seltzer.

SamSam Vodka Seltzer
Het verhaal van SamSam begint enkele jaren geleden, wanneer Simon Keizer en zijn vrienden hun eerste eigen geproduceerde hard seltzer proeven. ‘We waren zó trots!  Deze beleving wilden we delen en zo kwamen we tot de naam SamSam. Het unieke aan de seltzer van SamSam is dat deze hard seltzer -of vodka seltzer zoals wij het zelf noemen-  wordt gemaakt op basis van louter natuurlijke ingrediënten. Hierin komen we tegemoet aan de trend gezonder te consumeren.’ SamSam brengt twee smaken op de markt: Lemon en Orange.

De Amerikaanse megatrend van hard seltzers
In Amerika hebben de hard seltzers in ongekend tempo terrein veroverd. De megatrend is in Europa niet onopgemerkt gebleven en ook in Nederland groeit in rap tempo het aantal slijterijen en supermarkten met hard seltzers in het assortiment.

Een seltzer is een frisse combinatie van bruiswater met (natuurlijke) fruitsmaken. Bevat de drank alcohol dan wordt het een ‘hard’ seltzer genoemd. Een hard seltzer bevat weinig calorieën, geen koolhydraten of gluten en relatief weinig alcohol bevatten.

Als beste getest
Het feit dat inmiddels alle grote spelers in de drankenindustrie een eigen seltzer presenteren, ondersteunt de verwachting dat we de komende jaren veel mogen verwachten van de seltzers. Voor SamSam begon de introductie in ieder geval al zeer succesvol. Naast het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten is uiteraard de smaak van groot belang. En ten aanzien van de smaak kwam SamSam het beste uit de test van Misset Horeca.

‘Ik lees op het etiket ‘Meant to share’. Ik zou het niet doen en lekker helemaal zelf opdrinken.’
 
– Harold Hamersma (Misset Horeca, 2020)
 

Verkrijgbaarheid / distributie door Hansen Dranken
Het is Hansen Dranken die zorg draagt voor de distributie van SamSam. Simon Keizer: ‘We willen de smaak van SamSam zo snel mogelijk delen met iedereen. De samenwerking met een ervaren onafhankelijke drankenhandel als Hansen Dranken als distributeur is dan een logische stap. Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn.’

Verkoop 
De nieuwste zomerhit uit Volendam is vanaf nu bij Hansen Dranken verkrijgbaar. Contacteer verkoop via 0475 438470 of verkoop@hansendranken.nl